Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKokenut automaatiosuunnittelija, Helsinki, Espoo tai Lohja

Kokenut automaatiosuunnittelija, Helsinki, Espoo tai Lohja

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja sopivan haastavista tehtävistä automaatiosuunnittelun parissa? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa porukka viihtyy ja työn puitteet ovat erittäin hyvässä iskussa?

Jos olet ammattilainen, jolla on kokemusta rakennusautomaatiosuunnittelusta, meillä olisi sinulle paikka auki mukavassa tiimissämme. Etsimme nyt työkaveriksemme ja tiimimme vahvistukseksi kokenutta rakennusautomaatiosuunnittelijaa.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin kaikissa kokoluokissa. Olet mukana alan nopeassa kehityksessä ja opit itsekin jatkuvasti uutta. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Meillä tehdään hommia erittäin monipuolisten uudishankkeiden rakennusautomaatiosuunnittelun parissa? Vai kiinnostaako enemmän päästä pureutumaan olemassa olevaan rakennuskantaan korjausrakentamisen projekteissa? Meillä tehdään niin laajalla skaalalla projekteja, että voit helposti erikoistua itseäsi kiinnostaviin kohteisiin.

Tehtäviisi kuuluu automaatiosuunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja mahdollisesti suunnittelutiimin ohjausta. Tehtäväsi painottuvat työkokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Halutessasi voit toimia projektipäällikkönä, ja tässä roolissa varmistat projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Virallinen toimipaikkasi on joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta automaatiotekniikan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään muutamaa vuotta alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti. Projektipäällikön rooli edellyttää myös tiettyä vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alle aukeavan botin avulla viimeistään 16.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jukka vastaa niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen kontaktipyynnön suoraan hänelle. Rakennusautomaatio-osaston johtaja Jukka Karhun tavoitat puhelimitse numerosta 050 385 3230 tai sähköpostilla osoitteesta jukka.karhu@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?