Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKokenut turvakonsultti, koko Suomi

Kokenut turvakonsultti, koko Suomi

Nautitko järjestelmällisestä tekemisestä ja työstä, jolla on vaikutusta yhteiskunnan turvallisuuteen? Haluatko työskennellä hyvässä porukassa ja yrityksessä, jossa joustetaan elämäntilanteiden mukaan?

Etsimme turvallisuusalan ammattilaista, joka kaipaa uusia tuulia uralleen. Saatat tuntea meidät paremmin talotekniikan suunnittelijana, mutta Granlundin osaamisrepertuaari kattaa myös erittäin kovan tason turvasuunnittelun.

Nyt kaipaamme tele- ja turvasuunnittelun tiimiin työkaveriksi kokenutta turvakonsulttia.

Tiimiisi kuuluu 7 tele- ja turvasuunnittelun rautaista ammattilaista: projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja konsultteja. Lue turvallisuuspäällikkö Teron Hellmanin uratarina, jossa Tero kertoo, miten ura on vienyt Granlundille. Tule mukaan kehittämään tiimiä ja tekemistämme entistäkin paremmaksi!

Turvallisuuskonsulttina olet hankkeiden johtava turvallisuusasiantuntija. Työhösi kuuluu kaikki kohteen turvallisuuden kannalta olennaiset asiat, kuten turvallisuusjohtaminen, henkilöstöturvallisuus, toimitilaturvallisuus, rakenteellinen turvallisuus, tietoturvallisuuden fyysiset turvallisuusvaatimukset ja riskienhallinta. Tarvittaessa huolehdit myös hankkeen tietoturvallisuuden määrityksistä ja ohjeista.

Meillä pääset mukaan ammatillisesti mielekkäisiin tehtäviin. Kohteemme ovat esimerkiksi suuria ja monimutkaisia korkeamman turvaluokituksen kohteita, kuten sairaaloita, datakeskuksia ja valtionhallinnon toimitiloja. Työssäsi konsultoit paitsi fyysisiä järjestelmiä myös toimintatapoja, joilla on turvallisuuteen merkittävä vaikutus.

Tässä työssä henkilökemioiden yhteensopivuus ja kokemus asiakkaiden kanssa työskentelystä ovat todella tärkeitä. Työsi tavoite on laajentaa turvakonsultointipalvelujamme. Tässä sinua auttavat omat verkostosi sekä Granlundin laaja asiakasrekisteri.

Toivomme, että tukikohtanasi olisi Helsingin konttorimme, jossa me muutkin työskentelemme silloin, kun emme tee etätöitä. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn ja meille sopii myös, jos haluat pitää työpistettäsi muualla Suomessa; Granlundilla on 27 toimistoa ympäri Suomen, joten voit valita itseäsi lähimmän konttorin tukikohdaksesi.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme, että sinulla on hankittuna tehtävään vaadittavaa osaamista joko koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta. Tehtävään pätevöittävää koulutusta voi olla esimerkiksi turvallisuusalan AMK-koulutus tai ylempi korkeakoulututkinto. Koulutuksen tasosta riippuen edellytämme sinulta 5–10 vuoden työkokemusta alalta.

Toivomme sinulta vahvaa turvallisuusjohtamisen ja fyysisen tilaturvallisuuden osaamista, julkisen hallinnon turvallisuusvaateiden osaamista sekä nuhteetonta taustaa.

Eduksi luemme turvajärjestelmien suunnittelu- ja toteutuskokemuksen, laajemman kielitaidon (ruotsi/saksa/venäjä), paloturvallisuustuntemuksen, lukitussuunnitteluosaamisen, auditointikokemuksen, talotekniikantuntemuksen, laatuosaamisen sekä tietoturvaosaamisen.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Akille (aki.vaananen@granlund.fi) 10.10. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Aki vastaa niihin mielellään. Granlund Oy:n tele- turva- ja ICT-suunnittelun ryhmäpäällikkö Aki Väänäsen tavoitat numerosta 010 759 2206 tai sähköpostilla aki.vaananen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?