Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKorjausrakentamisen projektipäällikkö, Vaasa

Korjausrakentamisen projektipäällikkö, Vaasa 

Kiinnostaisiko projektipäällikön työ, jossa erinomaisesta suoriutumisesta palkitaan? Oletko valmis ottamaan vastuuta monipuolisista korjausrakennushankkeista?

Meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla tilaisuus sinulle, joka haluat ottaa vastuuta ja päästä mukaan monipuolisiin hankkeisiin. Meillä pääset myös kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Miltä kuulostaa?

Haemme nyt työkaveriksemme Vaasaan korjausrakentamisen projektipäällikköä.  

Korjausrakentamisen projektipäällikkönä tuet nuorempia suunnittelijoitamme onnistumaan teknisesti haastavissa projekteissamme. Vastaat erityisesti talotekniikan saneeraushankkeidemme mallikkaasta ohjauksesta ja läpiviennistä.

Osallistut myös energiahankkeisiin, kuntokartoituksiin sekä rakennuttamisen ja valvonnan projekteihin. Tyypillisiä kohteitamme ovat esimerkiksi liikekiinteistöt, teollisuus ja taloyhtiöt.  

Tulet osaksi Vaasan toimistomme lämminhenkistä ammattilaisten joukkoa, josta löydät tueksi monien eri alojen osaajia pallottelemaan kanssasi kiperimpiäkin kysymyksiä. Voit luottaa siihen, että me kaikki olemme rinnallasi heti yhteisen matkamme alkumetreistä saakka – sujuvasti myös etänä työskennellessämme.  

Erkka Harju-Säntti

Meillä on tosi viihtyisä toimisto Vaasan torin kyljessä. Kahvipöytäkeskustelu on räiskyvää ja meininki hyvää. Vaasassa on myös muita isoja yrityksiä, joiden myötä meno on kansainvälistä ja meille tarjoutuu mielenkiintoisia hommia. Voit keskittyä vaikka teollisuuden suunnitteluun.

Erkka Harju-Säntti, LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Sinulla on myös mahdollisuus muovata rooliasi sinua motivoivaan suuntaan. Me kasvamme rivakasti ja sinun kannaltasi se tarkoittaa, että voit ottaa halutessasi lisää vastuuta nopeastikin.  

Miksi hakisit juuri Granlund Pohjanmaalle töihin?

Sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Antti kertoo, miksi kannattaa työskennellä Granlund Pohjanmaalla:

Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne, sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Korjausrakentamisen projektipäällikkönä menestyt, kun olet tehnyt LVI-urakointia ja -huoltoja. Jos sinulla on kokemusta suunnittelusta, sitä pääset kanssamme hyödyntämään. Koulutukseltasi olet LVI-alan diplomi-insinööri, insinööri tai YAMK-insinööri.  

Työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.  

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 27.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Ari vastaa niihin mielellään. Korjausrakentamisen osastonjohtaja Ari Hietikon tavoitat joko puhelimitse p. 050 390 1918 tai sähköpostitse ari.hietikko@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?