Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKuntotutkija, Helsinki

Kuntotutkija, Helsinki

Innostutko tutkimushommista? Kiinnostaisiko sinua työ mukavassa tiimissä, jossa asiantuntemustasi todella arvostetaan? Kaipaatko urallesi monipuolisia mahdollisuuksia?

Etsimme nyt työkaveriksemme kuntotutkijaa korjausrakentamisen tiimiimme.

Tässä tehtävässä opit ymmärtämään rakenteiden toimintaa vaurioiden syiden selvittämisessä. Tehtävä vaatii rakennusfysiikan ymmärtämistä ja tutkijan luonnetta.

Työn ohessa on myös mahdollista oppia tarvittavat taidot rakennusfysiikasta ja rakenteiden käyttäytymisestä. Moniulotteisten rakenne- ja sisäilmateknisten ongelmien ratkaisu tekee työstä mielenkiintoisen vaihtelevien kohteiden parissa. Työt kohteissa ja toimistolla rytmittävät työtä niin, että työ pysyy mielenkiintoisena pitkään.

Olemme porukka monipuolisia ammattilaisia ja tiimissäsi työskentelee talotekniikan asiantuntijoita, rakennustöiden valvojia, rakennuttajakonsultteja ja muita alamme ammattilaisia. Tehtäväsi, työkavereittesi tarjoama tuki ja Granlundin monipuoliset koulutusmahdollisuudet tarjoavat sinulle mahdollisuuden kasvaa laaja-alaiseksi rakennesuunnittelun osaajaksi.

Tukikohtasi sijaitsee Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulta löytyy soveltuva rakennustekninen koulutus (DI-, RI- tai Ins. AMK-koulutus) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta.

Aikaisempi kokemus korjausrakentamisen hankkeista on eduksi tehtävässäsi. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä pärjäämisessä välttämätön.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 28.11. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Tuomas vastaa niihin mielellään. Tutkimuspäällikkö Tuomas Alinikulan tavoitat sähköpostilla osoitteesta tuomas.alinikula@granlund.fi tai puhelimitse numerosta 045 650 6565.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?