Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLaatupäällikkö, koko Suomi

Laatupäällikkö, koko Suomi

Innostutko laatuasioista ja onko sinulla vahva halu tehdä arjesta sujuvampaa? Haluaisitko työskennellä todella mukavassa tiimissä paremman huomisen rakentamiseksi?

Etsimme nyt työkaveriksemme laatupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänämme Laatu- ja vastuullisuusyksikössä on taata kaikille Granlundin työntekijöille sujuva arki. Tuemme työn tekemistä ja varmistamme laadukkaan työn jäljen. Pidämme huolen, että ympäristöasiat huomioidaan kaikessa tekemisessämme.

Tiimiisi kuuluu lisäksesi laatu- ja vastuullisuusjohtaja sekä vastuullisuuspäällikkö, joiden kanssa toimit tiiviissä yhteistyössä. Lisäksi konsernissa on laaja paikallisten laatuvastaavien joukko. Luotamme osaamiseesi ja annamme sinulle vapaat kädet tehdä asioita, kannustamme sinua kehittymään ammatillisesti ja oppimaan uutta.

Monipuoliseen työkuvaasi kuuluu paljon keskustelua asiantuntijoiden kanssa ja kehitysideoiden sparrailua. Olet mukana jalkauttamassa kentälle hyviä käytäntöjä ja varmistamassa, että tieto saavuttaa oikeat henkilöt ja kehitys parempaan suuntaan jatkuu sujuvasti.

Työpäivääsi voi kuulua ISO 9001 -laatujärjestelmän ylläpitoa ja kehittämistä, sisäisten sekä ulkoisten auditointien ja johdon katselmusten koordinointia tai kehitysehdotusten, poikkeamien ja reklamaatioiden hallintaa. Lisäksi seuraat ja edistät laatutavoitteiden ja korjaavien toimenpiteiden toteutumista, järjestät koulutuksia ja osallistut sisäiseen viestintään.

Työpisteesi sijainnilla ei ole niin suurta väliä, mutta jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, toivomme sinulta jonkin verran matkustusvalmiutta. Granlund toimii tällä hetkellä 27 paikkakunnalla Suomessa, pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Malmilla. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Työt alkavat tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Työssä edellytetään soveltuvaa teknistä tutkintoa tai työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista vastaavista tehtävistä. Kokemus teknisestä suunnittelusta, rakentamisesta ja/tai rakennuttamisesta on myös eduksi. Odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja tunnistamaan oleellisimmat asiat kehitettäväksi. Työskentelysi on systemaattista, etkä pelkää asioiden dokumentointia. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Pystyt jakamaan tietosi myös muille ja perustelemaan näkemyksesi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021  mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Maila vastaa niihin mielellään. Laatu- ja vastuullisuusjohtaja Maila Hervan tavoitat joko puhelimitse p. 0400 175142 (katso alta parhaat soittoajat) tai sähköpostilla osoitteesta  maila.herva@granlund.fi  

Mailan tavoitat parhaiten:
to 4.11. klo. 8–10
ke 10.11. klo. 8–11
ti 16.11. klo 14–16

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi 

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?