Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Kajaani

LVI-suunnittelija, Kajaani

Haluatko kasvaa LVI-alan huippuosaajaksi ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissä? Kiinnostaisiko työ, jossa käytetään alan uusimpia työtapoja ja innovaatioita?

Haemme Kajaaniin LVI-suunnittelijaa monipuolisiin suunnittelutehtäviin.

Voit olla jo muutamia vuosia kokemusta kartuttanut tai vielä suunnittelu-urasi alussa oleva tulevaisuuden huippuosaaja. Opintojen päättämisvaiheessa olevat talentit otetaan myös ehdottomasti huomioon hakuprosessissa.

Lupaamme, että Granlundilla osaamispääomasi karttuu. Hankkeet, joihin osallistut, ovat monipuolisia ja kehittäviä. Pääset osallistumaan myös asiakassuhteiden hoitoon ja osaamistasi edistäviin suunnittelutehtäviin. Seuraamme alamme tutkimusta ja innovaatioita, ja otamme yhdessä uusia työtapoja käyttöön. Meillä on modernit työvälineet ja korkeatasoinen toimintaympäristö.

Tukikohtasi on Kajaanissa, mutta olemme etätöiden ja joustavien työaikajärjestelyjen suhteen moderni työnantaja. Jos mielit muuttaa vireälle seutukunnallemme, autamme asunnon hankkimisessa.

Olemme osa Granlund Oulua, ja toimintamme markkina-alueellamme on hyvässä kasvuvauhdissa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK). Kokemus LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä on hyödyksi.

Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä riittää monipuolisia projekteja monenlaisille osaajille.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 2.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Petri vastaa niihin mielellään. Aluejohtaja Petri Niskasen tavoitat joko puhelimitse, p. 044 782 0201 tai sähköpostitse osoitteesta petri.niskanen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?