Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Kuopio

LVI-suunnittelija, Kuopio

Hei sinä LVI-tekniikan ammattilainen: kiinnostaisiko tehdä työtä, jossa onnistuminen palkitaan? Jos Kuopion parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, jatka ihmeessä lukemista! Etsimme nimittäin mukavaan työporukkaamme LVI-suunnittelijaa.

Meillä työpäivien yksitoikkoisuutta ei tarvitse pelätä. Tavallisimmat projektimme, joihin sinäkin pääset mukaan, ovat toimitiloja, kouluja tai sairaaloita. Repertuaariimme kuuluu toki paljon muutakin: Granlundilla pääset herkästi mukaan myös merkittävienkin kohteiden suunnitteluun.

Meillä työskentelyssä korostuu vastuu ja vapaus, jokaisen työtä ja asiantuntijuutta arvostetaan ja se näkyy niin arjessa kuin tilinauhallakin. T&T:n tuoreen selvityksen mukaan Granlund on yksi parhaiten maksavista insinööritoimistoista Suomessa. Vastavuoroisesti odotus on, että omat työt tehdään laadukkaasti – tiimin tukemana.

LVI-suunnittelutiimissämme voit keskittyä sinulle mieluisiin suunnittelun osa-alueisiin. Voit esimerkiksi vastata lämmityksen tai viemäröinnin suunnittelusta ja mallintamisesta tai erikoistua ilmanvaihdon asiantuntijaksi. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia. Granlundin LVI-suunnittelijana sinulla on mahdollisuus kehittyä ja halutessasi saada lisää vastuuta projekteissamme.

Päätukikohtasi sijaitsee toimistollamme Kuopion Hyrräkadulla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätöihin. Tässä työssä vietät aikaa myös kohdekäynneillä.

Millainen työnkuva on luvassa?

LVI-suunnittelijana osallistut monipuolisiin projekteihimme oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Käytämme suunnittelussa moderneja tietomallinnusohjelmia. LVI-suunnittelijana tavoitteesi on tehdä sovitussa aikataulussa teknisesti toimivia suunnitelmia, jotka ovat myös visuaalisesti selkeitä ja luettavia. Työselostukset hoituvat sinulta sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Suunnittelet LVI-ratkaisuja esimerkiksi kerrostaloihin, liikerakennuksiin ja teollisuuskohteisiin. Työhön kuuluu sekä uudis- että saneerauskohteiden suunnittelua.

Toimit osana projektitiimiämme ja saat tukea ja ohjausta projektipäälliköltä, tiimiltäsi ja muilta Granlundin suunnittelijoilta. Kokemuksen karttuessa voit saada omia projekteja vastuullesi ja näin kasvaa LVI-suunnittelun ammattilaisena.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 200 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Lue lisää: Granlund Kuopio

Lue lisää: Näin tehdään hyvä koulu – sähkösuunnittelijat kertovat

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK). Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI-tekniikan suunnittelusta sekä asennuksista. Teemme suunnitelmat MagiCADillä ja jatkossa yhä enemmän myös Revitillä, joiden käyttökokemus on eduksi. Jos et näitä ohjelmia vielä hallitse, ei huolta – tuellamme opit niiden käytön kyllä.

Lisäksi meille on tärkeää, että olet aktiivinen ja innokas tarttumaan uusiin projekteihin yhdessä työkavereidesi kanssa. Kehität osaamistasi ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 15.5.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Petri vastaa niihin mielellään. Suunnittelujohtaja Petri Korhosen tavoitat puhelimella p. 050 315 2686 tai sähköpostilla petri.korhonen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Keski-Suomen Sairaala Nova

Keski-Suomen Sairaala Nova on energiatehokas ja turvallinen moderni keskussairaala

Palvelu

Energiakonsultointi, Energiatehokkuus, Sähkösuunnittelu, LVI-suunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Puhdastilasuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sairaalasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Keski-Suomen keskussairaala Novassa on energiankierrätysjärjestelmä ja innovatiivisia ratkaisuja, joilla varmistetaan potilaiden ja henkilökunnan turvallisuus kaikissa tilanteissa.
Referenssi
Kuopio, Savonlinna

Savonlinnan keskussairaalan tiedonhallintaan kehitettiin tehokas prosessi yhdessä suunnittelijoiden kanssa

Palvelu

Digitaaliset palvelut

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Savonlinnan keskussairaalaa on laajennettu vaiheittain 1950-luvulta asti. Yhtä kauan hankkeista on kertynyt suunnittelutietoa, jota on tallennettu mappeihin, kovalevyille ja muistitikuille.…
Referenssi
Kuopio

FinVectorin uusissa puhdastiloissa valmistetaan ainutlaatuista geenilääkettä

Palvelu

Puhdastilasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto, Teollisuus

Uutta syöpälääkettä valmistetaan Savossa ensimmäisenä maailmassa. Suomen johtavat puhdastilasuunnittelijat Granlund Kuopiosta vastasivat FinVectorin uusien tuotantotilojen LVISA- ja puhdastilasuunnittelusta.
Referenssi
Kuopio

Kuopion museo kylpee upeissa valoissa

Palvelu

Sähkösuunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Maamme jugend-arkkitehtuurin helmen, linnamaisen Kuopion museon peruskorjaus on loppusuoralla. Museo ja sen jo valmistunut uusi laajennusosa ovat saaneet myös arvolleen…
Referenssi
Kuopio, Mäntyharju

Kiinteistönhoitoa mitoitetaan tulevaisuuden tarpeisiin Mäntyharjulla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Mäntyharjun kunnassa aloitettiin keväällä 2020 kiinteistönhoidon mitoitus Granlundin ylläpidon palveluilla. Tavoitteena on kiinteistöjen tarpeenmukainen ja ennakoiva ylläpito. Kiinteistönhoidon johtamista ja…
Referenssi
Kuopio, Savonlinna

Tilojen käyttäjät mukana Savonlinnan terveysaseman toiminnallisessa suunnittelussa

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, KSL-suunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Savonlinnan uusi pääterveysasema on suunniteltu kiinteäksi osaksi alueen erikoisterveydenhoito- ja sote-palveluja. Granlundin toiminnallisen suunnittelun asiantuntijat auttoivat terveysaseman henkilökuntaa pohtimaan tilavaatimuksia…
Referenssi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?