Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija: Lappeenranta, Kouvola tai Imatra

LVI-suunnittelija: Lappeenranta, Kouvola tai Imatra

Haluaisitko LVI-suunnittelijaksi tiimiin, joka on tunnettu laadustaan? Kiinnostaisiko kartuttaa kokemusta ja edetä omiin projektivastuisiin?

Etsimme nyt työkaveriksemme Granlund Saimaalle LVI-suunnittelijaa.

LVI-suunnittelijana osallistut monipuolisiin projekteihimme oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esimerkiksi keskittyä lämmityksen tai viemäröinnin suunnitteluun osana projektitiimiämme ja projektipäällikön ohjaamana. Kokemuksen karttuessa voit saada omia projektia vastuullesi ja näin kasvaa LVI-suunnittelun huippuosaajaksi.

Meillä hommia ei tarvitse pähkäillä yksin: tukenasi on osaava LVI-suunnittelijoiden tiimi, LVI-suunnittelun projektipäällikkö sekä LVI-ryhmäpäällikkö. Kehitämme tiimimme osaamista määrätietoisesti ja haluamme auttaa myös sinua kehittymään.

Työpöytäsi pystytetään valintasi mukaan Lappeenrantaan, Kouvolaan tai Imatralle. Työskentelemme joustavasti myös etänä.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

LVI-suunnittelijana menestyt, kun sinulla on LVI-alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutus. Toivomme, että olet aktiivinen, tarkka ja yhteistyökykyinen. Laadukas lopputulos on sinullekin avainasia.

Suunnitelmamme teemme nykyaikaisilla työvälineillä ja ohjelmistoilla, joiden käyttöön opastamme sinutkin. Toivomme, että sinulla on intoa ja halua kehittyä kanssamme LVI-suunnittelun huippuosaajaksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 4.4.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, osastonjohtaja Jukka Rantalainen vastaa niihin mielellään. Jukan tavoitat joko puhelimitse p. 044 558 1819 tai jukka.rantalainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?