Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Rovaniemi

LVI-suunnittelija, Rovaniemi

Kiinnostaisiko sinua LVI-suunnittelijan työ yrityksessä, jossa osaamistasi todella arvostetaan? Miten olisi työ monipuolisten hankkeiden parissa ja hyvässä porukassa?

Voisitko sinä olla uusi työkaverimme? Etsimme mukavaan työporukkaamme LVI-suunnittelijaa.

Meillä Granlund Rovaniemi Oy:ssä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Työhösi kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kasvavan yrityksemme toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

LVI-suunnittelijana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä aina uudis- ja korjausrakentamisesta erilaisiin muutostöihin. Granlundilla kehität itseäsi monipuolisesti, sillä kohteet vaihtelevat mm. sairaaloista kouluihin, kauppakeskuksiin ja liiketiloihin. Urapolkusi vaiheesta riippuen voit aloittaa avustavista suunnittelutehtävistä tai vaihtoehtoisesti hypätä suoraan itsenäisempään työskentelyyn.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia työmatkoja on koko Lapin alueella. Laaja-alaisessa toimintaympäristössämme eivät mahdollisuudet lopu kesken. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta LVI-alalta. Työkokemus LVI-projekteista ja -suunnittelusta on eduksesi.

Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti, koska matkustat työssäsi koko Lapin alueella. Etsimme aikaansaavaa, mukautuvaa ja asialleen omistautunutta ihmistä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si alla olevan botin kautta sunnuntaihin 5.12.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jukka vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Jukka Kärjen tavoitat joko puhelimitse, p. 040 702 5679 tai sähköpostitse osoitteesta jukka.karki@granlund.fi .

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?