Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Tampere

LVI-suunnittelija, Tampere

Miltä kuulostaisi LVI-suunnittelijan työ, jossa työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla? Haluaisitko suunnitella monipuolisesti sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen kohteita? Onko toiveenasi suuntautua johonkin tiettyyn LVI-suunnittelun aselajiin?

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelijan paikalle?

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi urapolku, joka tuntuu omalta jutultasi. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen LVI-suunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa. Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä ja LVI-asiantuntijoita.

Halutessasi voit muovata rooliasi ottamalla projektipäällikön vastuita tai erikoistumalla esimerkiksi johonkin LVI-suunnittelun osa-alueeseen, kuten energia-alan laskentaan tai sprinklerisuunnitteluun.

Tehtäväsi on tukea tiimiäsi omalla työpanoksellasi ja osaamisellasi. Työhösi kuuluu monipuolisia LVI-suunnittelutehtäviä. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.

Tukikohtasi on juuri uudistettu toimistomme Tampereen keskustan tuntumassa, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Lue, miten Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK). Kokemus LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä on hyödyksi.

Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Erno vastaa niihin mielellään. LVI-osaston johtajan, Erno Haapion tavoitat numerosta 040 737 1639 tai sähköpostilla osoitteesta erno.haapio@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?