Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Turku

LVI-suunnittelija, Turku

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja kokenutta LVI-suunnittelijaa osaksi seitsemän hengen LVI-tiimiä! Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa LVI-suunnittelun tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa, kohteiden vaihdellessa sairaaloista aina asuinkohteisiin ja teollisuushalleihin.

Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävä voi sisältää myös mm. energiatodistusten tekoa, energiaselvityksiä ja -simulointeja. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset myös työmaille tekemään muun muassa työmaateknistä valvontaa. Kerrallaan saatat työskennellä useamman eri kohteen parissa ja toimit projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin innostusta LVI-suunnitteluun sekä halua kehittyä yhä paremmaksi suunnittelijaksi. Kehityksesi tueksi Granlund tarjoaa sinulle laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI). Hallitset suunnitteluohjelmat, käytössämme on MagiCAD ja CADMATIC. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tehtävä sopii henkilölle, joka on jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta LVI-suunnittelusta ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Tässä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 28.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Tomi vastaa niihin mielellään. Suunnittelujohtaja Tomi Pyyhtiän tavoitat joko puhelimitse p. 050 5640963  tai sähköpostilla tomi.pyyhtia@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?