Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Vaasa

LVI-suunnittelija, Vaasa 

Haluatko luoda terveellisiä ja turvallisia sisäolosuhteita kiinteistöjen käyttäjille? Kiinnostaisiko työskennellä tiimissä, jossa kokemusta ja osaamista jaetaan ja hymy on herkässä?

Meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla tilaisuus sinulle, joka haluat vastuuta ja kiinnostavia hankkeita. Meillä pääset myös kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Miltä kuulostaa? Tartu tilaisuuteen ja hae työkaveriksemme: haemme nyt Vaasaan LVI-suunnittelijaa.

LVI-suunnittelijana työsi tulokset näkyvät suoraan tilojen käyttäjien hyvinvoinnissa – ovathan terveelliset ja turvalliset sisäolosuhteet merkittävä hyvinvoinnin takaaja. Hyödynnät työssäsi alan parhaita digitaalisia työkaluja, joiden avulla voit simuloida ja optimoida olosuhteita ja energiankulutusta.

Kanssamme pääset mukaan monipuolisiin korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Suunnittelijana olet mukana varmistamassa pitkäaikaisten asiakkaidemme tarpeita esimerkiksi sairaalasuunnittelun, teollisuuden ja kaupan alan kohteissa.  Monipuolisten hankkeiden ansiosta kokemuksesi karttuu, mikä mahdollistaa sinulle halutessasi etenemisen projektien vetovastuuseen. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Niki Tajakka LVI-suunnittelija

Pienessä organisaatiossa suunnittelijakin pääsee tekemisiin suoraan asiakkaan kanssa ja osallistuu suunnittelukokouksiin. Työ on itsenäistä ja vastuullista. Tukenani on LVI-suunnittelun projektipäällikkö sekä suuremmissa projekteissa toisia LVI-suunnittelijoita, joiden kesken suunnitteluvastuuta on jaettu. Projekteja on teollisuuden suunnittelusta kouluihin ja muihin saneeraushankkeisiin. Päiviin kuuluu sekä suunnittelua että työmaakokouksia ja välillä valvontakeikkoja.

Niki Tajakka, LVI-suunnittelija

Tulet osaksi kymmenhenkistä tiimiä, jossa on kokeneita LVI-suunnittelijoita ja korjaus- ja uudisrakentamisen projektien vetäjiä. Me tuemme toisiamme, jaamme osaamistamme ja onnistumme yhdessä. Osaamme myös iloita onnistumisistamme.

Granlund Pohjanmaalla työskentelemme sujuvasti etänä, mutta työkavereita kohtaamme Vaasan toimistollamme.

Erkka Harju-Säntti

Meillä on tosi viihtyisä toimisto Vaasan torin kyljessä. Kahvipöytäkeskustelu on räiskyvää ja meininki hyvää. Vaasassa on myös muita isoja yrityksiä, joiden myötä meno on kansainvälistä ja meille tarjoutuu mielenkiintoisia hommia. Voit keskittyä vaikka teollisuuden suunnitteluun.

Erkka Harju-Säntti, LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Miksi hakisit juuri Granlund Pohjanmaalle töihin?

Sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Antti kertoo, miksi kannattaa työskennellä Granlund Pohjanmaalla:

Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne, sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Lue lisää Granlund Pohjanmaasta työpaikkana ja katso kaikki Granlund Pohjanmaan avoimet työpaikat

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

LVI-suunnittelijana menestyt, kun sinulla on soveltuva LVI-alan koulutus: olet esimerkiksi insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä.

Työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi meille on tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja ahkera luottopelaaja.  Olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä ja suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen. Vaasan alueella työskentelemisessä ruotsin kielen taito voi olla eduksi, mutta suomeksikin pärjää loistavasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 27.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jörgen vastaa niihin mielellään. Osastonjohtaja Jörgen Holmin tavoitat joko puhelimitse p. 050 0665955 tai sähköpostitse jorgen.holm@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?