Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelija, Ylivieska

LVI-suunnittelija, Ylivieska

Haluatko olla mukana luomassa terveellisiä ja turvallisia sisäolosuhteita kiinteistöjen käyttäjille? Kiinnostaisiko LVI-suunnittelijan työ monipuolisten hankkeiden parissa ja hyvässä porukassa? Onko toiveenasi suuntautua johonkin tiettyyn LVI-suunnittelun alueeseen?

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelijan paikalle?

LVI-suunnittelijana pääset tekemään hyvässä työporukassa monipuolisia tehtäviä aina uudis- ja korjausrakentamisesta erilaisiin muutostöihin. Granlundilla kehität itseäsi monipuolisesti, sillä kohteet vaihtelevat sairaaloista kouluihin ja liikekiinteistöistä teollisuuslaitoksiin. Urapolkusi vaiheesta riippuen voit aloittaa avustavista suunnittelutehtävistä tai vaihtoehtoisesti hypätä suoraan itsenäisempään työskentelyyn.

Meillä Granlund Oulu Oy:ssä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Työhösi kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kasvavan yrityksemme toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan 

Tukikohtasi on Vierimaantiellä Smarthousessa. Meillä eivät mahdollisuudet lopu kesken. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK). Kokemus LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä on hyödyksi.

Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään sunnuntaina 2.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jaakko Saukko vastaa niihin mielellään.  Jaakon tavoitat joko puhelimitse, p. 050 4651444 tai sähköpostitse osoitteesta jaakko.saukko@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?