Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Helsinki, Espoo tai Lohja

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Helsinki, Espoo tai Lohja

Kiinnostaisiko sinua työskennellä erittäin monipuolisten uudishankkeiden LVI-suunnittelun parissa? Haluaisitko erikoistua sairaaloiden LVI-suunnitteluun? Tai kiinnostaako enemmän päästä pureutumaan olemassa olevaan rakennuskantaan korjausrakentamisen projekteissa? Meillä voit näiden lisäksi päästä projektipäälliköksi myös todella mielenkiintoisiin datakeskushankkeisiin.

Jos haluat päästä kehittämään itseäsi ja uraasi LVI-suunnittelun ammattilaisena itseäsi kiinnostavaan suuntaan, voimme tarjota tähän erinomaiset mahdollisuudet. Olisitko sinä uusi työkaverimme ja kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelun projektipäällikön paikalle?

Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille. Tehtäväsi on tukea tiimiäsi omalla työpanoksellasi ja osaamisellasi.

Meillä työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla. Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä ja LVI-asiantuntijoita.

Voimme yhdessä katsoa, mistä päin taloa löytäisimme juuri sinulle parhaiten sopivan paikan. Työtehtäväsi painottuvat työkokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Virallinen toimipaikkasi on joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta LVI-alalta sekä vähintään muutamaa vuotta alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti. Projektipäällikön rooli edellyttää myös tiettyä vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alle aukeavan botin avulla viimeistään 16.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Santeri, Ossi ja Sauli vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen kontaktipyynnön suoraan heille. Santerin, Ossin ja Saulin tavoitat seuraavasti: 

  • Liiketoimintajohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555
  • Osastonjohtaja Ossi Myllymäki, p. 040 720 9348
  • Osastonjohtaja Sauli Heino, p. 050 544 6635

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?