Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Kemi

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Kemi

Oletko kokenut LVI-suunnittelun moniottelija? Haluatko edetä urallasi maan eturivin porukassa?

Haemme nyt Kemiin LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

Työssäsi vastaat muun muassa asiakkuuksien hoitamisesta, suunnitteluprojektien johtamisesta ja paikallisten toimintojemme kehittämisestä. Meillä saat sopivassa suhteessa vastuuta ja mahdollisuuksia itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Osaava LVIA-porukkamme on aina tukenasi.

Teemme työt alan uusimmilla työkaluilla ja innovatiivisilla suunnittelutavoilla. Maan eturivin organisaatiossa itsesi kehittäminen ja uralla eteneminen on todellakin mahdollista.

Tukikohtasi on Kemissä, mutta olemme etätöiden ja joustavien työaikajärjestelyjen suhteen moderni työnantaja. Lyhytkestoisia tehtäviin kuuluvia työmatkoja on toisinaan koko Pohjois-Suomen alueella.

Olemme osa Granlund Oulua, ja toimintamme markkina-alueellamme on hyvässä kasvuvauhdissa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta: olet LVI-insinööri, insinööri (amk) tai DI. Suunnittelupätevyydet katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on halusi työskennellä tiimissä ja asiakkaiden kanssa sekä kehitysmyönteinen työtapa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 2.1. 2022.. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Toni vastaa niihin mielellään. Projektipäällikkö Toni Postin tavoitat joko puhelimitse, p. 040 578 0534 tai sähköpostitse osoitteesta toni.posti@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?