Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Rovaniemi

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Rovaniemi

Miltä kuulostaisi projektipäällikön tehtävä, jossa työtäsi ja osaamistasi todella arvostetaan? Haluaisitko edetä vastaamaan yhä monipuolisemmista ja haastavammista uudisrakentamisen sekä peruskorjauksen kohteista?

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi omannäköistäsi työelämää ja urapolkua. Jos Rovaniemen parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, meillä on sinulle sopiva työpaikka tarjolla. Etsimme mukavaan työporukkaamme LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

Meillä Granlund Rovaniemi Oy:ssä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Työhösi kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kasvavan yrityksemme toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu LVI-suunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja suunnittelutiimin ohjausta. Projektipäällikkönä vastaat myös projektien organisoinnista sekä yhteydenpidosta muiden ryhmien, asiakkaiden ja urakoitsijoiden välillä. LVI-tekniikan ammattilaisena osaat ottaa kantaa eri toteutusvaihtoehtoihin yhdessä muun tiimin ja asiantuntijoiden kanssa.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia työmatkoja on koko Lapin alueella. Laaja-alaisessa toimintaympäristössämme eivät mahdollisuudet lopu kesken. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta LVI-alalta, sekä useamman vuoden alan työkokemusta LVI-projekteista (urakointi-, suunnittelu-, työnjohto- tai asiantuntijatehtävät).

Osaat puuttua joskus ikäviinkin asioihin asiakkaan hyväksi ja sinulla on luonteva tapa käsitellä asiat asioina neuvottelutilanteissa. Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti, koska matkustat työssäsi koko Lapin alueella. Etsimme aikaansaavaa, mukautuvaa ja asialleen omistautunutta ihmistä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Rovanimen sähkötiimi

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta viimeistään 19.12.2021. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Juha vastaa niihin mielellään. Varatoimitusjohtaja Juha Alhaisen tavoitat joko puhelimitse, p. 050 5540 865 tai sähköpostilla osoitteesta juha.alhainen@granlund.fi.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla  anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?