Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Seinäjoki

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Seinäjoki

Miltä kuulostaisi projektipäällikön tehtävä, jossa hyvä työsi palkitaan ja voit itse vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko edetä vastaamaan yhä monipuolisemmista ja haastavammista uudisrakentamisen sekä peruskorjauksen kohteista?

Meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla tilaisuus sinulle luoda omannäköistäsi työelämää ja urapolkua. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Miltä kuulostaa? Tartu tilaisuuteen: haemme nyt työkaveriksemme Granlund Pohjanmaalle LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

LVI-suunnittelun projektipäällikkönä voit valita, millaisiin suunnitteluprojekteihin tartut. Meillä on tarjolla uudisrakentamisen ja peruskorjauksen projektien vetämistä sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Vastaat LVI-suunnittelusta kokonaisvaltaisesti: suunnittelet projektin aikataulun ja resursoinnin. Hankkeen aikana johdat suunnittelua, järjestät tarvittavat kokoukset, osallistut suunnittelukokouksiin, vastaat tiedon jakamisesta suunnitteluryhmän kesken ja huolehdit suunnittelun laadusta sekä käytettävistä euroista.

Tehtävääsi kuuluu myös tarjous- ja työmaavaiheisiin osallistumista. Halutessasi pääset jakamaan arvokasta LVI-suunnittelun ja/tai -urakoinnin kokemustasi ja hiljaista tietoasi myös uransa alkupuolella olevien suunnittelijoidemme käyttöön.

Erkka Harju-Säntti

Työpäivän aikana pääsee sekä suunnittelemaan että kiertämään kohteita. Olen saanut ottaa vastuuta omista projekteista ja luoda suhteita asiakkaisiin. Kohdekäynnillä voin tuttujen tilaajien kanssa pähkäillä parhaita, helpoimpia ja edullisimpia ratkaisuja. Minua motivoi se, että pääsen näkemään koko prosessin suunnittelusta kohteeseen.

Erkka Harju-Säntti, LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi useita LVI-suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja LVI-asiantuntijoita.

Granlund Pohjanmaalla joustoa löytyy niin toimipaikan kuin etätöidenkin suhteen. Pääset valitsemaan toimipaikkasi vapaasti neljästä paikkakunnasta: AlavudeltaKokkolastaSeinäjoelta ja Vaasasta.

Niki Tajakka LVI-suunnittelija

Granlund Pohjanmaalla työt eivät ole kiinni asuinpaikasta, vaan voin valita projekteja vapaasti. Voin tehdä töitä usealle eri toimipaikalle ja mennä vaikka toiselle toimistolle istumaan.

Niki Tajakka, LVI-suunnittelija

Miksi hakisit juuri Granlund Pohjanmaalle töihin?

Sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Antti kertoo, miksi kannattaa työskennellä Granlund Pohjanmaalla:

Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne, sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Lue lisää Granlund Pohjanmaasta työpaikkana ja katso kaikki Granlund Pohjanmaan avoimet työpaikat

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

LVI-suunnittelun projektipäällikkönä menestyt, kun sinulla on soveltuva LVI-tekninen koulutus (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta suunnittelu- ja projektipäällikkötehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta.

Työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi meille on tärkeää, että olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, jämäkkä ja tulet juttuun kaikkien kanssa. Suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallinnasta on etua.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 28.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Kai-Kristian vastaa niihin mielellään. Aluetoimiston johtajan Kai-Kristian Vimparin tavoitat joko puhelimitse p. 050 376 2090 tai sähköpostitse kai-kristian.vimpari@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?