Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Tampere

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Tampere

Hyvä LVI-suunnittelu tekee rakennuksista hyvin toimivia ja energiatehokkaita. Miltä kuulostaisi LVI-suunnittelun projektipäällikön työ, jossa työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla?

Nyt haemme mukavaan joukkoomme LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

Tarjoamme alan ammattilaisille erittäin monipuolisia taloteknisiä suunnittelutehtäviä kaikissa kokoluokissa. Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen sähkösuunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi vahvistusta. Projektipäällikön roolissa varmistat projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Tukikohtasi on juuri uudistettu toimistomme Tampereen keskustan tuntumassa, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Lue, miten sähkösuunnittelun osastonjohtajana toimiva Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) LVI-alalta sekä kokemusta suunnittelu- ja projektipäällikkötehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Erno vastaa niihin mielellään. LVI-osaston johtajan, Erno Haapion tavoitat numerosta 040 737 1639 tai sähköpostilla osoitteesta erno.haapio@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?