Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Ylivieska

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Ylivieska

Hyvä LVI-suunnittelu tekee rakennuksista hyvin toimivia ja energiatehokkaita. Miltä kuulostaisi LVI-suunnittelun projektipäällikön työ, jossa työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla?

Nyt haemme mukavaan joukkoomme LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

Projektipäällikön roolissa varmistat projektin läpiviennin laadukkaasti, taloudellisesti ja aikataulussa. Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi vahvistusta. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Tarjoamme alan ammattilaisille erittäin monipuolisia taloteknisiä suunnittelutehtäviä kaikissa kokoluokissa. Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen lvi-suunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloitakouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Tukikohtasi on Vierimaantiellä Smarthousessa. Meillä eivät mahdollisuudet lopu kesken. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) LVI-alalta sekä kokemusta suunnittelu- ja projektipäällikkötehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään sunnuntaina 2.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jaakko Saukko vastaa niihin mielellään.  Jaakon tavoitat joko puhelimitse, p. 050 4651444 tai sähköpostitse osoitteesta jaakko.saukko@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?