Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö, Lappeenranta

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkö, Lappeenranta

Oletko valmis ottamaan harppauksen urallasi ja astumaan suurempiin LVI-saappaisiin? Onko henkilöstön hyvän fiiliksen varmistaminen sinulle avainasemassa? Haluatko vastuullisen työn, jossa onnistumisesta palkitaan?

Meillä Granlund Saimaalla on tarjolla tilaisuus sinulle, joka haluat auttaa ryhmääsi menestymään monipuolisissa hankkeissa. Kanssamme pääset nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Etsimme nyt työkaveriksemme LVI-suunnittelun ryhmäpäällikköä.

Ryhmäpäällikkönä vastaat LVIA-ryhmän johtamisesta. Tuet tiimiäsi onnistumaan projekteissa konsultoimalla ja ohjaamalla suunnittelutyötä. Vastuullisena esihenkilönä huolehdit tiimin hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Tiimiisi kuuluu kolme projektipäällikköä ja kymmenkunta suunnittelijaa. Suorien alaisten lisäksi tuet suunnittelijoitamme Imatralla ja Kouvolassa. Tukenasi ja esihenkilönäsi on talotekniikan osastonjohtaja Jukka. Työporukassamme on vahva yhdessä tekemisen meininki. Huolehdimme myös osaamisen kehittymisestä ja kehittämisestä.

Tunnistat ja ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja autat löytämään heidän toimintaansa sopivat ratkaisut. Osallistut myyntityöhön ja tarjousten tekemiseen yhdessä osastonjohtajan ja muiden kollegoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös tarjouslaskenta ja laadunvarmistus.

Työpöytäsi pystytetään Lappeenrantaan Rakuunamäen upeaan punatiilikasarmiin remontoituihin tiloihimme. Työskentelemme joustavasti myös etänä.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

LVI-suunnittelun ryhmäpäällikkönä menestyt, kun sinulla on LVI-alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutus. Toivomme, että sinulla on vähintään kymmenen vuoden kokemus suunnittelutehtävistä ja jämäkkä ja laatutietoinen ote työskentelyyn.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on sinulle tärkeää. Eduksi on, jos hallitset myös englannin kielen sujuvasti.  

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 4.4.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, osastonjohtaja Jukka Rantalainen vastaa niihin mielellään. Jukan tavoitat joko puhelimitse p. 044 558 1819 tai jukka.rantalainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?