Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelupäällikkö, Tampere

LVI-suunnittelupäällikkö, Tampere

Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla? Miltä kuulostaisi päällikkötason työ, johon ei välttämättä sisälly esihenkilövastuuta?

Olisitko etsimämme LVI-suunnittelupäällikkö?

Tarjoamme joustavan ja mukavan työyhteisön, jossa on kodikas ja lämmin työilmapiiri. Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä ja LVI-asiantuntijoita.

Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan suunnitteluliiketoimintaamme ja ohjaamaan projektejamme laadukkaasti kohtia maalia: toimit hankkeissa vastaavana suunnittelijana. Vastuullasi on vastuullisimmat ja vaativimmat hankkeemme. Suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia. Arvostuksemme työtäsi kohtaan on luonnollisesti vastaavaa tasoa niin asenteissa kuin palkkionkin suhteen.

Tukikohtasi sijaitsisi juuri uudistetulla Tampereen konttorillamme, mutta suhtaudumme erittäin myönteisesti etätyöskentelyyn. Meillä on hyvä sijainti ja meille pääsee helposti niin omalla autolla, julkisilla kuin vaikkapa pyörälläkin. Työntekijämme voivat asiakastapaamisissa ja työmaakäynneillä hyödyntää sähköisiä potkulautojamme ja pyöriämme.

Lue, miten sähkösuunnittelun osastonjohtajana toimiva Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) LVI-alalta sekä kokemusta suunnittelu- ja/tai projektipäällikkötehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suunnitteluprojektien prosessien vahvaa hallintaa. On hyvä, että sinulla on kokemusta yllättävistä tilanteista, koska niitä tulee vastaan aina.

Edellytämme myös oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Erno vastaa niihin mielellään. LVI-osaston johtajan, Erno Haapion tavoitat numerosta 040 737 1639 tai sähköpostilla osoitteesta erno.haapio@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?