Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatNuorempi LVI-suunnittelija, Oulu

Nuorempi LVI-suunnittelija, Oulu

Haluaisitko suunnitella monipuolisesti sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen kohteita? Onko toiveenasi suuntautua johonkin tiettyyn LVI-suunnittelun erityistehtävään?

Voisitko sinä olla uusi työkaverimme nuorempana LVI-suunnittelijana Oulussa?

LVI-suunnittelijana pääset tekemään hyvässä työporukassa monipuolisia tehtäviä aina uudis- ja korjausrakentamisesta erilaisiin muutostöihin. Granlundilla kehität itseäsi monipuolisesti, sillä kohteinamme on muun muassa sairaaloita, kouluja, kauppakeskuksia ja liiketiloja. Urapolkusi vaiheesta riippuen voit aloittaa avustavista suunnittelutehtävistä tai vaihtoehtoisesti hypätä suoraan itsenäisempään työskentelyyn.

Meillä Granlund Oulussa työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Työhösi kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja yrityksemme toimintaan.

Toimistomme sijaitsee Oulussa Elektroniikkatiellä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK). Kokemus LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä on hyödyksi.

Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä riittää monipuolisia projekteja monenlaisille osaajille.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa, huolellista otetta työhön sekä halua oppia.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän viimeistään 2.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Juha vastaa niihin mielellään. Osastonjohtaja Juha Huczkowskin tavoitat joko puhelimitse, p. 040 0126 016 tai sähköpostitse osoitteesta juha.huczkowski@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?