Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatNuorempi sähkösuunnittelija, Kokkola

Nuorempi sähkösuunnittelija, Kokkola

Haluaisitko kasvaa tulevaisuuden osaajaksi kokeneiden konkareiden opastuksella? Kiinnostaisiko kerryttää sähkösuunnittelun kokemusta ja saada vastuuta omista hankkeista?

Meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla kasvunpaikka sinulle, joka haluat sähkösuunnittelun ammattilaiseksi. Meillä pääset alkuun kokeneiden konkareiden kanssa ja kerrytät monipuolista projektikokemusta. Pääset myös nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Miltä kuulostaa? Tartu tilaisuuteen ja hae työkaveriksemme: haemme nyt Kokkolaan nuorempaa sähkösuunnittelijaa.

Tyypillinen työpäiväsi koostuu suunnittelutehtävistä, kokouksista ja projektiryhmän kanssa asioiden edistämisestä asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Projekteissa tiimikaverit voivat olla Pohjanmaan henkilöstöä ja isommissa hankkeissa pääset tekemään töitä muidenkin granlundilaisten kanssa. Vaihtelua on tiedossa erityyppisten kohteiden ansioista: osallistut sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen sähkösuunnitteluun kerrostaloissa, liikerakennuksissa ja teollisuuskohteissa.

Tulet osaksi kuuden hengen Kokkolan porukkaa, jossa viihdytään. Pienen tiimin etuna on myös se, että pääset tekemään monipuolisesti erilaisia hankkeita ja saat vastuuta kykyjesi, kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Meillä et joudu urautumaan yhden projektin tekijäksi.

Näin kertoo tuleva työkaverisi Niki:

Niki Tajakka LVI-suunnittelija

Meillä Kokkolassa on nuorekas ja hyvä meininki. Porukka on pieni ja esihenkilöitä on vain yksi, joten vastuu jakautuu tasaisemmin muillekin. Toimisto on tosi kiva ja avara: jokaisella on 20 neliötä käytössä.

Niki Tajakka, LVI-suunnittelija

Granlund Pohjanmaalla joustoa löytyy niin toimipaikan kuin etätöidenkin suhteen. Pääset valitsemaan toimipaikkasi vapaasti neljästä paikkakunnasta: AlavudeltaKokkolastaSeinäjoelta ja Vaasasta.

Niki Tajakka LVI-suunnittelija

Granlund Pohjanmaalla työt eivät ole kiinni asuinpaikasta, vaan voin valita projekteja vapaasti. Voin tehdä töitä usealle eri toimipaikalle ja mennä vaikka toiselle toimistolle istumaan.

Niki Tajakka, LVI-suunnittelija

Miksi hakisit juuri Granlund Pohjanmaalle töihin?

Sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Antti kertoo, miksi kannattaa työskennellä Granlund Pohjanmaalla:

Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne, sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Lue lisää Granlund Pohjanmaasta työpaikkana ja katso kaikki Granlund Pohjanmaan avoimet työpaikat

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa sähköteknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta.

Työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi meille on tärkeää, että olet aktiivinen ja innokas tarttumaan uusiin projekteihin yhdessä työkavereidesi kanssa. Kehität osaamistasi ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä.

Meillä työskentelemisessä ruotsin kielen taito voi olla eduksi, mutta suomeksikin pärjäät loistavasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 28.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin. 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Kari vastaa niihin mielellään. Aluejohtaja Kari Rauhalan tavoitat joko puhelimitse p. 040 0595922 tai sähköpostitse kari.rauhala@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?