Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatNuorempi turvakonsultti, Helsinki

Nuorempi turvakonsultti, Helsinki

Haluatko työn, jolla on vaikutusta yhteiskunnan turvallisuuteen? Haluatko kasvaa urallasi turvallisuusalan rautaiseksi ammattilaiseksi? Haluatko työskennellä hyvässä porukassa ja yrityksessä, jossa joustetaan elämäntilanteiden mukaan?

Etsimme tiimiimme hiljattain valmistunutta tai pian valmistuvaa turvallisuusalan ammattilaista. Tulevaan tiimiisi kuuluisi 7 tele- ja turvasuunnittelun rautaista ammattilaista: projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja konsultteja. Lue turvallisuuspäällikkö Teron Hellmanin uratarina, jossa Tero kertoo, miten ura on vienyt Granlundille.

Meillä saat kasvattaa kokemustasi alan ammattilaisten vierellä ja ottaa ilon irti Granlundin tarjoamista erittäin monipuolisista koulutusmahdollisuuksista. Meillä ei ketään heitetä yksin syvään päätyyn. Lue, millaisia mentorointikokemuksia granlundilaisilla on.

Turvallisuuskonsulttina työhösi kuuluu kaikki kohteen turvallisuuden kannalta olennaiset asiat, kuten turvallisuusjohtaminen, henkilöstöturvallisuus, toimitilaturvallisuus, rakenteellinen turvallisuus, tietoturvallisuuden fyysiset turvallisuusvaatimukset ja riskienhallinta. Tarvittaessa huolehdit myös hankkeen tietoturvallisuuden määrityksistä ja ohjeista.

Meillä pääset mukaan ammatillisesti mielekkäisiin tehtäviin. Kohteemme ovat esimerkiksi suuria ja monimutkaisia korkeamman turvaluokituksen kohteita, kuten sairaaloita, datakeskuksia ja valtionhallinnon toimitiloja. Työssäsi konsultoit paitsi fyysisiä järjestelmiä myös toimintatapoja, joilla on turvallisuuteen merkittävä vaikutus.

Tukikohtanasi on Helsingin konttorimme, jossa me muutkin työskentelemme silloin, kun emme tee etätöitä. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta meistä on mukavaa työskennellä yhdessä, jolloin voimme vaihtaa ajatuksia esimerkiksi teknisiin yksityiskohtiin liittyen.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta soveltuva turvallisuusalan AMK-koulutusta tai ylempää korkeakoulututkintoa, voit olla myös alan viimeisen vuoden opiskelija. Hyvä suomen- ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Toivomme sinulta julkisen hallinnon turvallisuusvaateiden osaamista sekä nuhteetonta taustaa.

Eduksi luemme turvajärjestelmien suunnittelu- ja toteutuskokemuksen, laajemman kielitaidon (ruotsi/saksa/venäjä), paloturvallisuustuntemuksen, lukitussuunnitteluosaamisen, auditointikokemuksen, talotekniikantuntemuksen, laatuosaamisen sekä tietoturvaosaamisen.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Akille (aki.vaananen@granlund.fi) 10.10. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Aki vastaa niihin mielellään. Granlund Oy:n tele- turva- ja ICT-suunnittelun ryhmäpäällikkö Aki Väänäsen tavoitat numerosta 010 759 2206 tai sähköpostilla aki.vaananen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?