Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatOstoreskontran hoitaja, Helsinki

Ostoreskontran hoitaja, Helsinki

Haluaisitko vastata ison konsernin ostoreskontrasta? Tulisitko tiimiin, jossa jokaisen panosta arvostetaan ja kehittymistä tuetaan?                                        

Etsimme nyt työkaveriksemme ostoreskontran hoitajaa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka kestää arviolta vuoden 2023 elokuun loppuun.

Tehtävässäsi vastaat koko Granlund-konsernin ostolaskujen sujuvasta kierrosta, kirjauksista, kulujen allokoinneista, täsmäytyksistä ja maksatuksista. Työssäsi käytät moderneja ohjelmia, kuten Palette, Nav ja Nomentia. Työssä on paljon rutiinia, mutta myös joustavuutta. Osaat priorisoida, huomaat poikkeavuudet prosessissa ja otat poikkeavuudet oma-aloitteisesti esille.

Tulet osaksi kuuden hengen kirjanpitotiimiämme, jossa tuemme toisiamme jakamalla kokemustamme. Kehitys- ja muutosmyönteinen asenne prosessien nopeuttamiseksi on aina tervetullutta. Toivottavasti opimme toisiltamme uusia toimintatapoja puolin ja toisin.

Työpisteesi sijaitsee Malmilla, mutta suhtaudumme joustavasti etätöihin.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kirjanpitolain ja arvonlisäverolain tuntemusta. Odotamme, että sinulla on taloushallinnon koulutus (esim. tradenomi tai KTM) sekä vähintään 3–7 vuoden kokemus ostoreskontrasta ja/tai pääkirjanpidosta. Käyttökokemus järjestelmistämme on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Merkittävämpää on, että ymmärrät, mitä teet.  

Tehtävässä tarvitaan myös jonkin verran Excel-taitoja. Työskentelemme enimmäkseen suomeksi, mutta englannin osaaminen on myös tarpeen. Lisäpisteitä voi saada vakuuttavasta hakemuksesta ja palosta numeroihin.  

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 13.2.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Tarja vastaa niihin mielellään. Group Financial Controller Tarja Sinkkosen tavoitat joko puhelimitse p. 040 594 1595 tai tarja.sinkkonen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?