Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatPalveluasiantuntija, Helsinki

Palveluasiantuntija, Helsinki

Oletko ihminen, joka tykkää auttaa asiakkaitaan ja työkavereitaan? Kiinnostaisiko monipuolinen asiakastyö mukavassa tiimissä?

Etsimme työkaveriksemme palveluasiantuntijaa Granlund Manager -ohjelmiston monipuoliseen B2B-tukipalveluun.

Työsi on vaihtelevaa, eikä samanlaisia päiviä ole. Tässä työssä tehokas multitaskaaja pääsee loistamaan. Työpäivä sisältää usein niin tikettien käsittelyä, chatteihin vastaamista, kuin myös puhelinpäivystystä.

Tämän lisäksi taitojesi karttuessa voit saada vastuullisempia tehtäviä, esimerkiksi raportointia tai sisäisten koulutusten ohjaamista.

Mikä on Granlund Manager?

Granlund Manager on kiinteistöjohtamisen ohjelmisto, joka auttaa hahmottamaan nopeasti kiinteistöjen nykytilan. Se tekee kiinteistöjen johtamisesta ja ylläpitämisestä hallitumpaa, helpompaa ja fiksumpaa.

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan konkariyritys ja siksi ohjelmistomme kehityksen lähtökohtana on aina aito tarve, ja käyttötilanteet ovat meille omakohtaisesti tuttuja. Granlund Managerin käyttäjät arvostavat nopeaa, virheetöntä ja selkeää ohjelmistoa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Edellytämme, että sinulta löytyy asiakaspalveluosaamista ja tiimihenkeä.

Osaat käyttää MS Office sovelluksia ja opit helposti uusien ohjelmistojen käytön. Mikäli olet aiemmassa työssäsi käyttänyt tiketöinti-, chat-, tai puhelinjärjestelmiä, on tästä plussaa. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä mielellään hyvää englannin kielen taitoa.

Tukityön ohessa pääset kehittämään Granlund Managerin asiakaspalvelua ja toimintatapoja. Tehtäväkokonaisuuttasi voidaan kehittää kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle AMK-opiskelijalle.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 5.10. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Tomas vastaa niihin mielellään. Operations Manager Tomas Sandströmin tavoitat sähköpostiosoitteesta tomas.sandstrom@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?