Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennesuunnittelija, Lappeenranta / Imatra

Rakennesuunnittelija, Lappeenranta / Imatra

Hei rakennesuunnittelun ammattilainen: oletko kiinnostunut monipuolisista ja sopivan haastavista työtehtävistä rakennesuunnittelun parissa? Miten olisi työpaikka, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja porukkaa viihtyy mainiosti toistensa seurassa?

Meillä olisi tarjota sinulle erittäin hyvä mahdollisuus saada uutta virtaa työhösi kiinnostavan toimenkuvan merkeissä. Etsimme uudeksi työkaveriksemme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen rakennesuunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Meillä on tapana tehdä töitä vapaasti valiten joko toimistolta tai kotoa käsin. Oman väen suunnittelema toimistomme ja Granlund Saimaa Oy:n pääkonttori sijaitsee Lappeenrannan Rakuunamäellä yli sata vuotta vanhassa puolustusvoimien kiinteistössä. Vasta valmistuneet toimitilamme ovat tietysti aivan loistavat: juuri meille tehdyt, modernit ja hyvin toimivat.

Voit työskennellä myös toimistoillamme Imatralla ja Kouvolassa, mikäli ne sopivat sinulle paremmin. Rakennesuunnittelutiimimme onkin vahvimmillaan juuri Imatralla, jossa olemme aivan hiljattain laajentuneet yrityskaupalla. Lue lisää: Granlund Saimaa Oy ja Imatran Juva Oy yhdistivät voimansa 1.10.2021 alkaen.

Tiimissämme arvostetaan mutkatonta ja rentoa työilmapiiriä. Meillä ei johdeta ylhäältä, vaan täällä annetaan vapaus tehdä asioita omalla tavalla. Arvostamme vastuunottoa ja rohkeutta.

Lue, millaista teollisuussuunnittelun ryhmäpäällikköJanne Raution työ on meillä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että sinulla on rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja työkokemusta rakennesuunnittelusta vähintään kolmen vuoden verran. Eduksi katsomme kokemuksen Tekla Structures-ohjelman käytöstä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Tero vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Tero Koikkalaisen tavoitat joko puhelimitse p. 040 563 5513 tai sähköpostilla osoitteesta  tero.koikkalainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?