Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennustekniikan asiantuntija, Helsinki

Rakennustekniikan asiantuntija, Helsinki

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen asiantuntijatyö mukavassa porukassa? Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa hyvä työsi palkitaan ja osaamistasi arvostetaan?

Etsimme nyt työkaveriksemme sinua, rakennustekniikan asiantuntija.

Poikkitieteellinen tiimimme koostuu eri tekniikan alojen asiantuntijoista sekä ympäristöasioihin ja kiinteistötalouteen erikoistuneista asiantuntijoista. Tiimimme vastaa Granlundilla valtakunnallisesti Due Diligence -palveluista, joissa korostuvat niin tekninen osaaminen kuin ympäristöasioihin liittyvä asiantuntijuus.”

Ajoittain tiimimme jäsenet työskentelevät myös Granlundin elinkaarijohtamisen palveluissa kunnossapidon ja ylläpidon asiantuntijoina. Teemme yhteistyötä merkittävimpien kotimaisten ja ulkomaisten kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien kanssa. Haluamme toiminnassamme kehittää digitaalisuutta ja huomioida kattavasti vastuullisuusnäkökulmat.

Luvassa on ammatillisesti mielekkäitä konsultointiprojekteja asiakasrajapinnassa. Sinulla on mahdollisuus myös kehittää ammattitaitoasi kohti projektipäällikön tehtäviä.

Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme tehtävään valittavalta korkeakoulututkintoa (DI, insinööri tai vastaava) rakennustekniikan alalta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, myös ruotsin kielen osaamisesta on etua. Toivomme, että sinulla on vähintään 2 vuotta alan työkokemusta.

Tehtävä sopii oma-aloitteiselle, aktiiviselle ja asiakaslähtöiselle ihmiselle, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemus kiinteistöjen kunnossapidon ja ylläpidon hallinnasta tai korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla näkyvän botin kautta 19.11.2021 mennessä.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jari vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Jari Loukiaisen tavoitat sähköpostilla osoitteesta jari.loukiainen@granlund.fi tai puhelimitse: 040 574 9321.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?