Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennustekniikan asiantuntija, Jyväskylä

Rakennustekniikan asiantuntija, Jyväskylä

Kiinnostaisiko työskentely hyvässä ja monipuolisessa porukassa? Haluatko siirtyä askeleen eteenpäin ammattilaisena ja tehdä itsesi näköistä uraa?

Meillä Granlundin Jyväskylän toimistolla työskentelee 35 talotekniikan, rakentamisen ja kiinteistönpidon ammattilaista. Nyt haemme työkaveriksemme rakennustekniikan asiantuntijaa.

Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä osaamisesi, kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. Siihen voi kuulua rakennusteknisten selvitysten laadintaa, kuten kuntoarviota ja korjaustarpeen arviointeja. Toimenkuvaasi voi myös kuulua työmaatehtäviä, kuten RAK-teknistä valvontaa ja -rakennuttamista.

Jos suunnittelutyö on enemmän sinulle mielekästä tekemistä, työ voi koostua suunnittelutehtävistä, kuten hankesuunnittelusta ja toteutussuunnittelusta.

Olemme moderni työpaikka ja arvostamme erilaisia taustoja, koska jokainen vahvistaa meitä omalla osaamisellaan. Teemme töitä tiimeissä ja vietämme aikaa yhdessä myös työn ulkopuolella. Hyvästä hengestä kertoo, että osallistumme liki vuosittain Finlandia-maratoniin ja Valon kaupunki -tapahtumaan yhdessä.

Kannustamme jokaista kehittymään omalla urapolullaan ja tuemme kouluttautumista työn ohella. Moni ilahtuu myös siitä, että meidän työntekijöillämme on ilmaiset parkkipaikat ja mahdollisuus työsuhdepolkupyörään.

Olemme Jyväskylän johtava sähkö- ja LVIA-suunnittelun asiantuntija sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden, rakennuttamisen ja valvonnan ammattilainen. Tuotamme palveluita laajasti Keski-Suomen alueella. Asiakkaamme toimivat niin julkisella sektorilla, palvelualalla kuin teollisuudessa ja liikeyrityksissä. Asiakkaitamme ovat myös talo- ja kiinteistöyhtiöt.

Tutustu meihin verkkosivuillamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

• Olet koulutukseltasi alan insinööri, YAMK tai DI.

• Sinulla on 2–10 vuotta kokemusta esimerkiksi rakennusteknisistä selvityksistä, erilaisista työmaatehtävistä tai suunnittelutehtävistä.

• Asenteesi työtä kohtaan on reipas.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta 6.12. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Antti vastaa niihin mielellään. Varatoimitusjohtaja Antti Törmälän tavoitat joko puhelimitse, p. 040 840 7232 tai sähköpostitse osoitteesta antti.tormala@granlund.fi .

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?