Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennustekniikan nuorempi asiantuntija, Helsinki

Rakennustekniikan nuorempi asiantuntija, Helsinki

Kiinnostaisiko monipuolinen työ, jossa opit paljon uutta? Miten olisi työpaikka, jossa työtä tehdään hyvässä porukassa ja jokaisen ammattitaidolle annetaan suuri arvo?

Etsimme nyt työkaveriksemme uutta voimaa: nuorempaa rakennustekniikan asiantuntijaa.

Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia projekteja rakennustekniikan ammattilaisille ja sellaisiksi aikoville. Suhtaudumme erittäin myönteisesti kouluttautumiseen, sillä haluamme pitää paitsi yrityksemme myös työntekijämme hyvin perillä alan kehityksestä.

Tehtävässäsi pääset mukaan monipuolisiin rakennustekniikan nuoremman asiantuntijan tehtäviin. Työssäsi kasvatat tietämystäsi erilaisista ja eri aikakausien rakenteista, rakennusten ja kiinteistöjen kunnosta sekä korjaustoimenpiteiden ja niiden kustannusten määrittelystä.

Työviikkoosi saattaa kuulua esimerkiksi kuntoarvio- tai kuntotutkimuskierroksia, haitta-ainekartoituksia, sisäilma-asioita, erilaisia teknisiä selvityksiä, raportointia sekä projektien avustavia tehtäviä.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa laaja-alaiseksi rakennustekniikan osaajaksi, ammattilaiseksi muiden Granlundin osaajien joukkoon. Päähenkilö tekemisessämme on ihminen – rakennukset ovat olemassa meitä ihmisiä varten.

Tehtävänkuva täsmentyy kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Tukikohtasi sijaitsee Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että olet jo rakennusalalla jonkin aikaa ollut tai ainakin työmaapuolelta kokemusta kartuttanut. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus. Kirjoitat sujuvasti suomea, englannin kirjallinen taito ja alan sanaston osaaminen ovat eduksi.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja innostusta rakennustekniikan asiantuntijan tehtäviin, kuten kuntoarvioihin, kuntotutkimuksiin ja erilaisiin teknisiin selvityksiin. Mahdollinen työmaa-, urakointi- tai kuntoarvio-/kuntotutkimuskokemus on eduksi.

Pystyt työskentelemään sekä yksin että tiimissä sekä olet halukas oppimaan ja omaksumaan uutta. Olet työssäsi tekemisissä myös kiinteistöjen omistajien ja käyttäjien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Osaat myös kertoa omasta ja kollegoidesi osaamisesta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustetun hakemuksesi alla näkyvän botin kautta 28.11. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Markku vastaa niihin mielellään. Johtavan asiantuntijan Markku Salmisen tavoitat sähköpostitse osoitteessa markku.salminen@granlund.fi tai puhelimitse numerosta 050 502 0990.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?