Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennustekniikan osastonjohtaja, Lappeenranta

Rakennustekniikan osastonjohtaja, Lappeenranta

Oletko kokenut rakennustekniikan ammattilainen, joka haluaa vastuullisen ja motivoivan työn? Haluaisitko työskennellä taloudellisesti vakaassa yrityksessä, jossa jokaisen osaamista arvostetaan?

Haemme rakennustekniikan osastonjohtajaa vahvistamaan tiimiämme, johon kuuluvat rakennustekniikka-, rakennuttamis- ja rakennesuunnitteluryhmät.

Työhösi kuuluu oman osastosi johtaminen menestyksekkäästi niin laadullisesti kuin taloudellisestikin. Tuet ryhmäpäälliköitä projektitoiminnassa tarjouksista hankkeen valmistumiseen asti. Koordinoit ja johdat osaltasi myös projekteja, joissa Granlund Saimaan toimeksiantoon sisältyy useiden alojen tehtäviä. Työpäiviisi kuuluu myös projektityötä omien vahvuuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

Osallistut rakennustekniikan toimialan kehittämiseen Granlund-konsernissa ja vastaat rakennustekniikan osaston toiminnan kehittämisestä yhteistyössä muiden Granlund-yhtiöiden kanssa.

Meillä voit tehdä töitä sekä toimistolta että kotoa käsin. Oman väen suunnittelema toimistomme ja Granlund Saimaa Oy:n pääkonttori sijaitsee Lappeenrannan Rakuunamäellä yli sata vuotta vanhassa kiinteistössä. Vasta valmistuneet toimitilamme ovat tietysti aivan loistavat: juuri meille tehdyt, modernit ja hyvin toimivat.

Voit työskennellä myös toimistoillamme Imatralla ja Kouvolassa, mikäli ne sopivat sinulle paremmin. Rakennesuunnittelutiimimme vahvistui juuri Imatralla, jossa olemme aivan hiljattain laajentuneet yrityskaupalla. Lue lisää: Granlund Saimaa Oy ja Imatran Juva Oy yhdistivät voimansa 1.10.2021 alkaen.

Tiimissämme arvostetaan mutkatonta ja rentoa työilmapiiriä. Meillä ei johdeta ylhäältä, vaan täällä annetaan vapaus tehdä asioita omalla tavalla. Arvostamme vastuunottoa ja rohkeutta.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulla on rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Erityisosaaminen kustannuslaskennasta, rakennuttamisesta, rakennesuunnittelusta tai projektinjohtamisesta katsotaan eduksi kuten myös sujuva englannin kielen taito.

Toivomme sinulta myös vahvaa markkina-alueen tuntemusta sekä kokemusta työryhmän johtamisesta. Myös hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia erilaisten sidosryhmien kanssa, paineensietokyky sekä halu kehittää ja kehittyä ovat tehtävässä hyödyksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Risto vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Risto Havon tavoitat joko puhelimitse p. 050 434 0133 tai sähköpostilla osoitteesta risto.havo@granlund.fi .

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?