Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennuttaja, Kuopio

Rakennuttaja, Kuopio

Haluaisitko vastata toimitilojen, koulujen tai sairaaloiden korjaus- ja uudisrakentamisesta? Miltä kuulostaisi rakennuttajan työ innovatiivisessa ja mukavassa porukassa?

Olemme mukana rakennuttamassa ja valvomassa toteutuksia kaikenlaisiin kohteisiin niiden koosta ja iästä riippumatta. Eli hyvät puitteet ja monipuolisia hommia olisi tarjolla. Enää tekijä puuttuu.

Jos Kuopion parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, jatka ihmeessä lukemista! Etsimme nimittäin mukavaan ja kasvavaan työporukkaamme rakennuttajaa.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi vahvistusta. Tehtäviisi kuuluu pääosin korjaus- ja uudisrakentamisen rakennuttamis- ja valvontatehtäviä. Varmistat osaltasi projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Tavallisimmat projektimme, joihin sinäkin pääset mukaan ovat toimitiloja, kouluja tai sairaaloita. Repertuaariimme kuuluu toki paljon muutakin – monipuolisuus on valttimme. Granlundilla pääsee herkästi mukaan merkittävienkin kohteiden rakennuttamiseen ja valvontaan.

Lue lisää rakennuttamisen työtehtävistä Granlundilla     

Tukikohtasi on Kuopiossa Hyrrätiellä, mutta suhtaudumme erittäin positiivisesti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Arvostamme kykyä käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmistoja.

Olet myös vastuuntuntoinen ja jämäkkä, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 16.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Pekka vastaa niihin mielellään. Rakennuttamisen osastonjohtajan Pekka Turusen tavoitat joko puhelimitse, p. 044 3078210 tai sähköpostitse osoitteesta pekka.turunen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?