Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennuttajakonsultti, Kuopio

Rakennuttajakonsultti, Kuopio

Haluatko olla kiinteistön omistajan luottohenkilö, joka auttaa niin uudisrakentamisessa kuin peruskorjauksissa? Jos Kuopion parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, jatka ihmeessä lukemista! Etsimme mukavaan ja kasvavaan työporukkaamme rakennuttajakonsulttia.

Olemme mukana rakennuttamassa ja valvomassa toteutuksia kaikenlaisiin kohteisiin niiden koosta ja iästä riippumatta. Tehtäviisi kuuluu pääosin korjaus- ja uudisrakentamisen rakennuttamis- ja valvontatehtäviä. Varmistat osaltasi projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Työ ja tehtävien laajuus vaihtelevat paljon projektikohtaisesti: saatat vastata koko projektista aina suunnittelijoiden keräämisestä ja hankkeen vetämisestä valvontaan ja takuutarkastukseen asti. Toisessa projektissa vastuullasi voi olla vain pieni osa kokonaisuutta.

Hankkeen alkuvaiheessa otat selvää rakentamisen edellytyksistä, ja siitä, onko hanke mahdollinen teknisesti ja taloudellisesti. Saatat hoitaa asiakkaan urakka-asiakirjaneuvottelut, tässä tarvitset markkinatilanteen osaamista: olet perillä siitä, mitä alalla, maailmassa ja taloudessa tapahtuu, ja millaisia ratkaisuja markkinassa on. Työmaavaiheessa tehtäväsi on pitää pallot ilmassa mahdollisimman hyvin.

Meillä työskentelyssä korostuu vastuu ja vapaus, jokaisen työtä ja asiantuntijuutta arvostetaan ja se näkyy niin arjessa kuin tilinauhallakin. T&T:n tuoreen selvityksen mukaan Granlund on yksi parhaiten maksavista insinööritoimistoista Suomessa. Vastavuoroisesti odotus on, että omat työt tehdään laadukkaasti – tiimin tukemana. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Päätukikohtasi sijaitsee toimistollamme Kuopion Hyrräkadulla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätöihin. Tässä työssä vietät aikaa myös kohde- ja asiakaskäynneillä.

Lue, millaista rakennuttajan arki on Granlund Kuopion toimistolla

Lue lisää rakennuttamisen työtehtävistä Granlundilla     

Tukikohtasi on Kuopiossa Hyrrätiellä, mutta suhtaudumme erittäin positiivisesti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 200 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Arvostamme kykyä käyttää nykyaikaisia suunnitteluohjelmistoja.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää rohkeaa asennetta ja halua tehdä töitä hyvin erilaisten ihmisten ja asiakkaiden kanssa. Olet myös vastuuntuntoinen ja jämäkkä. Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 15.5.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Pekka vastaa niihin mielellään. Rakennuttamisen osastonjohtajan Pekka Turusen tavoitat joko puhelimitse, p. 044 3078210 tai sähköpostitse osoitteesta pekka.turunen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Vierumäki

Vierumäen Urheiluopiston energiatehokkuushanke pienentää vuosikulutusta jopa 10 %

Palvelu

Energiatehokkuus, Energiatehokkuushankkeet, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Urheilu

Energiatehokkuushankkeen avulla Suomen Urheiluopisto Vierumäellä saavutti merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa ja samalla pienennettiin liikuntakiinteistöjen taloteknistä korjausvelkaa.
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa pitkäaikaisessa kumppanissaan reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi
Joensuu

Joensuun kampuksen peruskorjauksissa huomioidaan aina energiatehokkuus

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Suomen Yliopistokiinteistöjen ja Granlundin yhteistyö on Joensuun kampusalueella poikkeuksellisen tiivistä. Energiatehokkuuspalvelujen tuottamaa tietoa hyödynnetään korjaushankkeissa.
Referenssi
Vaasa

Vaasan kaupungin kiinteistöjen talotekniikkaa viritetään uusilla toimintakokeilla

Palvelu

Talotekniikan konsultointi, Korjaussuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vaasan kaupunki on aloittanut kiinteistöissään talotekniikan toiminnan systemaattisen varmistamisen. Uusintatoimintakokeet paljastavat vikoja, joiden korjaaminen onnistuu usein automaatiota säätämällä. Suuren kiinteistökannan…
Referenssi
Jyväskylä

OP:lle saneerattiin Jyväskylässä viihtyisät ja energiatehokkaat uudet toimitilat

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Toimistot

Jyväskylän Taulumäellä sijaitsevat toimitilat peruskorjattiin kauttaaltaan OP Ryhmän toiveiden mukaan. Modernilla talotekniikalla varmistettiin sekä oman henkilökunnan että asiakkaiden viihtyminen. Tiukka…
Referenssi
Koko Suomi

Monipuolinen hankehistoria tärkeää Senaatti-kiinteistöille

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Granlund Manager -ohjelmisto, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön myötä Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin yhteisenä tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja korjaushankkeiden oikea ajoittaminen.
Referenssi
Helsinki

Uusi katto varmistaa 140-vuotiaan Aleksanterin teatterin toimivuuden ja turvallisuuden

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta, Korjausrakentaminen, Sähkösuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

140-vuotiaalle Aleksanterin teatterille toimivuus takaa jatkoa. Korjausrakentamisen palveluilla varmennettiin teatterin toimivuus ja turvallisuus seuraavaksi 20 vuodeksi.
Referenssi
Helsinki

Helsingin vankilan peruskorjaus päivitti tilat nykypäivän vaatimuksiin

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund vastasi yli 100 vuotta vanhan Sörkan vankilan peruskorjauksen rakennuttamisesta ja valvonnasta.
Referenssi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?