Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennuttajapäällikkö, Tampere

Rakennuttajapäällikkö, Tampere

Kiinnostaisiko työ, jossa pääset kehittämään liiketoimintaa itsellesi mielekkääseen suuntaan? Oletko rakennuttamisen ammattilainen, joka pitää langat hyppysissään? Kiinnostaisiko ura kasvavassa yrityksessä mukavien työkavereiden kanssa?

Voisitko sinä olla etsimämme rakennuttajapäällikkö?

Kyseessä on itsenäinen asiantuntijatehtävä, ja yrityksessämme aivan uusi positio. Lue, miten Turusen Pekka on siirtynyt meille vastaavaan positioon ja perustanut Rakennuttamisen osaston Kuopion toimistollemme.

Rakennuttajana varmistat, että rakennuttamisprojektin lopputulema on sitä, mitä pitääkin. Pidät projektin kasassa ja toimit linkkinä työn tilaajan ja sen toteuttamisesta vastaavien tahojen kanssa.

Sinulla on mahdollisuus kasvattaa organisaatiotasi ja jättää osaamisellasi oma kädenjälkesi yritykseemme. Työsi tavoitteena on levittää rakennuttamisosaamista Granlundin sisällä.

Tässä työssä pääset hyödyntämään aiempaa osaamistasi, olipa se sitten talotekniikan, kiinteistönpidon tai urakoinnin saralta. Tarmokas ja eteenpäinpyrkivä asenne ovat eduksi tässä työssä.

Meiltä löytyy vahva tuki tekemiseen ja pääset osaksi kehitystiimiämme. Tuemme sinua tehtävässäsi, myynnissä ja liiketoiminnan kasvattamisessa.

Meiltä löydät mukavat työkaverit ja työpaikan, johon on aina kiva tulla. Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin hankkeisiin ja työskentelemään vakiintuneiden asiakkaidemme kanssa.

Lue, miten sähkösuunnittelun osastonjohtajana toimiva Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta laajaa osaamista esimerkiksi LVI- sähkö- tai rakennusautomaatiotekniikan, kiinteistönpidon tai urakoinnin parista ja alan työkokemusta sinulla pitäisi olla takana vähintään viisi vuotta.  Toivomme, että sinulla on myös hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista. Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, Insinööri tai YAMK).

Olethan ihminen, joka uskaltaa ottaa haasteita vastaan? Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja eteenpäin menemisen mentaliteetti. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvälle botillemme 21.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Risto vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Risto Suojasen tavoitat numerosta 050 315 2567 tai sähköpostilla osoitteesta risto.suojanen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?