Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennuttamisen projektipäällikkö, Helsinki

Rakennuttamisen projektipäällikkö, Helsinki

Haluatko olla kiinteistön omistajan luottohenkilö, joka auttaa niin uudisrakentamisessa kuin peruskorjaustarpeissa? Miltä kuulostaisi rakennuttamisen projektipäällikön työ asiantuntevassa tiimissä, johon luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa?

Haemme nyt pääasiallisesti vaativiin hankkeisiin rakennuttamisen projektipäällikköä,

Tehtävässäsi vastaat rakennushankkeiden johtamisesta, etenemisestä ja raportoinnista.

Toimenkuvaa muokataan tarvittaessa vahvuusalueittesi mukaan. Pienemmissä hankkeissa voit toimia kokonaisvaltaisena rakennuttamisen asiantuntijana, jolloin tehtäviisi kuuluu myös hankkeen valvontatehtäviä. Voit toimia myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja eri vaihtoehtojen tarkasteluissa.

Pääset mukaan monipuolisten talotekniikan ammattilaisten joukkoon: tiimissäsi työskentelee talotekniikan asiantuntijoita, suunnittelijoita, valvojia, energia-asiantuntijoita ja muita alamme ammattilaisia. Yhdessä autamme asiakkaitamme huolehtimaan kiinteistöistä koko niiden elinkaaren ajan.

Lue lisää rakennuttamisen työtehtävistä Granlundilla

Tukikohtasi sijaitsee Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Tarvittaessa liikut siellä, missä asiakkaammekin ovat.

Granlund tarjoaa rakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennuttamisen tai työmaavalvonnan tehtävistä. Arvostamme erityisesti puurakentamisen, museokohteiden ja/tai vaativien korjaus- tai uudishankkeiden kokemusta. Muotoilemme tehtävänkuvan osaamisesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Eduksi on, jos työt hoituvat tarvittaessa myös englanniksi tai ruotsiksi. Meillä tehdään työtä yhdessä asiakkaiden kanssa, joten toivomme, että olet asiakassuuntautunut, avoin ja tykkäät tiimityöstä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän Rekrybotin kautta viimeistään sunnuntaina 16.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Riikka vastaa niihin mielellään. Rakennuttamisen ryhmäpäällikön Riikka Koskelan tavoitat joko puhelimitse, p. 040 767 9271 tai sähköpostitse osoitteesta riikka.koskela@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?