Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkökustannuslaskija, Kaarina tai Helsinki

Sähkökustannuslaskija, Kaarina tai Helsinki

Haluaisitko oppia kustannus- ja määrälaskennan salat? Oletko valmis kasvamaan sähkökustannuslaskennan ammattilaiseksi osaavan tiimin avustuksella?

Olisitko sinä uusi työkaverimme ja halukas kehittymään sähkökustannuslaskennan ammattilaiseksi?

Tehtävässäsi tuet asiakkaitamme monipuolisissa rakennushankkeissa tietopohjamalleja hyödyntäen.

Tulet osaksi ammattitaitoista kuuden hengen tiimiä, jossa on matala hierarkia ja aito halu auttaa kaveria. Kannustamme ja autamme sinua oppimaan uutta. Taitojen karttumisen myötä annamme sinulle myös lisää vastuuta.

Pääset työskentelemään uuteen Kaarinan toimistoomme, jonka moderneissa, vasta remontoiduissa tiloissa on mukava työskennellä. Voit myös valita tukikohdaksi Helsingin Malmin pääkonttorimme hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Luonnollisesti suhtaudumme joustavasti myös etätyöhön.

Kustannuslaskennan asiakkaitamme ovat talotekniikkaurakoitsijat sekä rakennuttajat ja rakennusliikkeet ympäri Suomen. Teemme tiivistä yhteistyötä Granlundin eri toimipaikkojen kanssa.

Lue lisää kustannus- ja määrälaskennan palveluistamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta sähköalan AMK-tutkintoa. Eduksi on, jos sinulla on käytännön kokemusta sähköasennuksista. Toivomme, että olet kiinnostunut hyödyntämään Broker-, AutoCAD- ja JCAD-ohjelmistoja. Tarvittaessa opastamme niiden käytön.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä olemme valmiita kouluttamaan sinua kustannus- ja määrälaskennan saloihin. Siksi odotamme sinulta intoa ja halua oppia uutta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 16.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Matti vastaa niihin mielellään. Talotekniikan asiantuntija Matti Virtasen tavoitat joko puhelimitse, p. 050 390 1376 tai sähköpostitse osoitteesta matti.virtanen@granlund.fi.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?