Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelija datakeskusprojekteihin, Helsinki

Sähkösuunnittelija datakeskusprojekteihin, Helsinki

Kiinnostaisiko työ hankkeiden parissa, joissa vaikutus yhteiskunnan hiilijalanjälkeen on erittäin merkittävä? Haluatko työpaikan, jossa pääset todella hyödyntämään osaamistasi ja saat tehdä hommia mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa ilman turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa?

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelijan paikalle datakeskusprojekteihin erikoistuneeseen tiimiimme?

Datakeskukset ovat ammatillisesti mielekkäitä hankkeita, joissa oppii jatkuvasti uutta ja sitoudumme perehdyttämään sinut alan erikoisuuksiin. Monissa hankkeissa asiakkaanamme on kansainvälinen toimija, joka rakentaa datakeskuksia ympäri maailmaa.

Datakeskuksissa järjestelmien luotettavuudelle ja toimintavarmuudelle on erityiset vaatimukset, jotka koskevat erityisesti sähköjärjestelmiä. Laatuvaatimukset ovat korkealla, koska mahdolliset käyttökatkokset loppuasiakkaan ICT-laitteissa aiheuttavat merkittäviä kustannuksia.

Tiimiisi kuuluu ryhmäpäällikkö sekä 4–5 muuta henkilöä ja projekteissa on usein mukana 10–20 henkilön suunnittelutiimi. Työhösi kuuluu monipuolisia sähkösuunnittelutehtäviä sekä haluttaessasi rakennusaikaisia asiantuntijatehtäviä. Työpisteesi sijaitsee Malmilla Helsingissä, mutta sinulla mahdollisuus on tehdä myös etätyötä.

Tarjoamme sinulle tehtävän varmasti kiinnostavalla alalla, hyvän ja innostavan ryhmän tukemana. Tavoittelemme aikaansaamista enemminkin kuin tiukkaa byrokratiaa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlundin Data Center -osasto on Pohjoismaiden johtava datakeskuksiin erikoistunut konsultoinnin, talotekniikan suunnittelun, käyttöönoton ja rakennuttamisen uranuurtaja. Haluamme jatkossakin vahvistaa erikoisalaamme datakeskuksissa ja varsinkin niiden rakennuttamispalveluissa ja suunnittelunohjaamisessa.

Datakeskustoiminta on kansainvälinen ja jo pitkään kasvanut toimiala. Hyvin teknologiavetoinen ja vikasietoinen ympäristö tarjoaa erittäin mielenkiintoisia haasteita perinteiseen rakennuttamiseen tai suunnittelunohjaamiseen. Asiakkaamme ja projektimme sijaitsevat Suomessa ja ulkomailla, eritoten Pohjoismaissa.

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta sähköalalta sekä muutaman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä. Sinulta löytyy kokemusta erilaisista suunnittelukohteista ja kykenet toimimaan itsenäisesti sähkösuunnittelijana. Olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä ja osaat käyttää yleisimpiä suunnitteluohjelmistoja. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti. Tehtäväsi on tukea tiimiäsi omalla työpanoksellasi ja osaamisellasi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 18.10. 2021mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Jari vastaa niihin mielellään. Liiketoimintajohtaja Jari Innasen tavoitat joko puhelimitse p. 050 5638233 tai sähköpostilla jari.innanen@granlund.fi.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi .

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?