Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelija, Kajaani

Sähkösuunnittelija, Kajaani

Haluaisitko työn, joka kasvaa osaamisesi ja kokemuksesi karttuessa? Kiinnostaisiko sähkösuunnittelijan työ hyvässä kasvuvauhdissa olevassa Granlundissa?

Haemme nyt työkaveriksemme Kajaaniin sähkösuunnittelijaa.

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi. Monipuolissa hankkeissamme saat vastuuta ja osaavan tiimisi tukea sopivassa suhteessa. Sähkösuunnittelullamme on Kainuun ja sen lähimaakuntien alueella erittäin pitkät perinteet ja toimivat asiakassuhteet. Työtapamme on kehitysmyönteinen ja käytössä ovat parhaat työvälineet ja toimintatavat.

Voit olla jo muutamia vuosia kokemusta kartuttanut tai vielä suunnittelu-urasi alussa oleva tulevaisuuden huippuosaaja. Opintojen päättymisvaiheessa olevat talentit otetaan myös ehdottomasti huomioon hakuprosessissa. Työtehtäviäsi voidaan tarkentaa osaamisesi mukaiseksi. Me mahdollistamme myös osaamisesi kehittämisen.

Tukikohtasi on Kajaanissa, mutta olemme etätöiden ja joustavien työaikajärjestelyjen suhteen moderni työnantaja. Tulevasta tiimistäsi saat paikallistuntemusta myös vireälle seutukunnalle asettumisessa sekä tarvittaessa apua asunnon hankinnassa. Olemme osa Granlund Oulua, ja toimintamme markkina-alueellamme on hyvässä kasvuvauhdissa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme, että olet sähköalan insinööri, insinööri (amk) tai DI. Suunnittelupätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on halusi työskennellä tiimissä ja asiakkaiden kanssa sekä kehitysmyönteinen työtapa. Tehtävän hoitamisessa on hyötyä talotekniikan ja rakennusautomaation ymmärryksestä, mutta se ei ole välttämätöntä – granlundilaisena tietotaitosi kehittyy varmasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 2.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Petri vastaa niihin mielellään. Aluejohtaja Petri Niskasen tavoitat joko puhelimitse, p. 044 782 0201 tai sähköpostitse osoitteesta petri.niskanen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?