Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelija, Lohja

Sähkösuunnittelija, Lohja

Sykkiikö sydämesi paitsi sähkösuunnittelulle myös Länsi-Uudellemaalle? Haluaisitko mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin, joissa onnistuminen palkitaan kunnolla?

Haemme nyt työkaveriksemme Lohjalle sähkösuunnittelijaa.

Monipuolisissa hankkeissamme kerrytät osaamista, jolla pärjäät jatkossakin loistavasti. Vaihtelevista työkohteistamme löytyy niin pienempiä kuin isompiakin hankkeita peruskorjauksista uudisrakennuksiin. Suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, koulujaliikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi projektipäälliköitä ja suunnitteluinsinöörejä. Tehtäväsi on tukea tiimiäsi omalla työpanoksellasi ja osaamisellasi. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita. Etätyö on sujuvaa ja työkavereita tavataan toimistolla.

Kehittyvä Lohjan yksikkömme sijaitsee aivan Lohjan keskustassa. Toimimme läheisessä yhteistyössä Espoon toimiston ja Helsingin pääkonttorimme kanssa.

Tutustu sähkösuunnitteluun Granlundilla

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutusta (AMK/DI), kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin sekä myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on asiakaslähtöinen tapa toimia.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 10.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Juha vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Juha Långströmin tavoitat joko puhelimitse, p. 050 315 2755 tai sähköpostitse osoitteesta juha.langstrom@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?