Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelija sairaalahankkeisiin, Tampere

Sähkösuunnittelija sairaalahankkeisiin, Tampere

Miten olisi sähäkkä uusi ura hyvässä työporukassa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä erittäin monipuolisesti sairaaloiden sähkösuunnittelun parissa?

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelijan paikalle?

Sairaalasuunnitteluun liittyy paljon tekniikkaa, jota tavallisissa kohteissa ei ole. Hankkeet ovat usein erittäin vaativia, ja saattavat jatkua hyvin pitkään. Laatuvaatimukset ovat korkealla aivan ymmärrettävästä syystä: sairaalan on turvattava parhaat mahdolliset sisäolosuhteet potilaiden paranemiselle. Tilojen on palveltava henkilökuntaa luotettavasti päivästä toiseen.

Tiimiisi kuuluu ryhmäpäällikkö, pari projektipäällikköä, suunnitteluinsinöörejä ja sähkötekniikan asiantuntijoita. Kaikkiaan meillä Granlund Tampereella sairaaloiden suunnittelua tekee lähes 30 henkilöä.

Sairaalat ovat näyttäviä ja ammatillisesti mielekkäitä hankkeita, joissa opit paljon uutta. Niiden parissa voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa.

Olemme vahvoja sairaalasuunnittelussa, ja meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia sairaala- ja terveydenhoitosektorilla. Sitoudumme perehdyttämään sinut alan erikoisuuksiin. Yksi suurista projekteistamme tällä hetkellä on TAYSin laajennus, johon sinäkin pääset halutessasi mukaan.

Tehtäväsi on tukea tiimiäsi omalla työpanoksellasi ja osaamisellasi. Työhösi kuuluu monipuolisia sähkösuunnittelutehtäviä. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.

Lue, miten sähkösuunnittelun osastonjohtajana toimiva Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK). Kokemus sähköisen talotekniikan suunnittelutehtävistä on hyödyksi.

Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Heikille (heikki.wilen@granlund.fi) 30.9.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Heikki vastaa niihin mielellään. Sähköosaston johtajan, Heikki Wilenin tavoitat numerosta 050 315 2655 tai sähköpostilla osoitteesta heikki.wilen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?