Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelija, Vaasa

Sähkösuunnittelija, Vaasa 

Haluaisitko olla mukana kehittämässä sähköratkaisuja, jotka kestävät aikaa? Miltä kuulostaisi sähkösuunnittelijan työ, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa?

Meillä Granlund Pohjanmaalla on tarjolla tilaisuus sinulle, joka haluat vastuuta ja kiinnostavia hankkeita. Meillä pääset myös kasvattamaan osaamistasi, auttamaan toisia ja nauttimaan markkinoiden parhaasta tulospalkkiomallista, joka koskee kaikkia granlundilaisia.

Miltä kuulostaa? Tartu tilaisuuteen ja hae työkaveriksemme: haemme nyt Vaasaan sähkösuunnittelijaa.

Sähkösuunnittelijana olet avainasemassa tilojen toimivuuden suunnittelussa. Suunnitelmasi auttavat kiinteistöjä tehostamaan energiankäyttöään. Pääset hyödyntämään asiantuntemustasi myös konsultoimalla asiakkaitamme.

Tyypillinen työpäiväsi koostuu suunnittelutehtävistä, kokouksista ja projektiryhmän kanssa asioiden edistämisestä asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Projekteissa tiimikaverit voivat olla Pohjanmaan henkilöstöä ja isommissa hankkeissa pääset tekemään töitä muidenkin granlundilaisten kanssa. Vaihtelua on tiedossa erityyppisten kohteiden ansioista: osallistut sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen sähkösuunnitteluun erikokoisissa hankkeissa.

Tulet osaksi noin kymmenen hengen sähkösuunnittelun osastoamme, jossa saat työkavereiksesi sekä kokeneita sähkötekniikan konkareita että intoa puhkuvia tulevaisuuden suunnittelijalupauksia. Meillä on letkeä meininki ja panostamme viihtyvyyteen.

Granlund Pohjanmaalla työskentelemme sujuvasti etänä, mutta työkavereita kohtaamme Vaasan toimistollamme.

Erkka Harju-Säntti

Meillä on tosi viihtyisä toimisto Vaasan torin kyljessä. Kahvipöytäkeskustelu on räiskyvää ja meininki hyvää. Vaasassa on myös muita isoja yrityksiä, joiden myötä meno on kansainvälistä ja meille tarjoutuu mielenkiintoisia hommia. Voit keskittyä vaikka teollisuuden suunnitteluun.

Erkka Harju-Säntti, LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Miksi hakisit juuri Granlund Pohjanmaalle töihin?

Sähkösuunnittelun projektipäällikkönä työskentelevä Antti kertoo, miksi kannattaa työskennellä Granlund Pohjanmaalla:

Granlund Pohjanmaalla työskentelevä saa ison konsernin edut pienemmässä paketissa. Tavallaan olen pienessä parinkymmenen hengen firmassa töissä, mutta toisaalta tukenani on tuhat ihmistä. Jostakin löytyy aina se kaveri, joka tuntee tilanteen ja osaa ratkaista ongelman. Laajan tukiverkoston lisäksi henkilöstöedut ovat ison firman mukaiset.

Antti Rinne, sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Lue lisää Granlund Pohjanmaasta työpaikkana ja katso kaikki Granlund Pohjanmaan avoimet työpaikat

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa sähköteknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi konkari, muovaamme tehtävän juuri sinulle sopivaksi.

Työkokemuksen ja koulutuksen lisäksi meille on tärkeää, että olet aktiivinen ja innokas tarttumaan uusiin projekteihin yhdessä työkavereidesi kanssa. Kehität osaamistasi ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä.

Vaasan alueella työskentelemisessä ruotsin kielen taito voi olla eduksi, mutta suomeksikin pärjää loistavasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 28.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Pekka vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Pekka Pajuniemen tavoitat joko puhelimitse p. 040 5530986 tai pekka.pajuniemi@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?