Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelun harjoittelija, Lohja

Sähkösuunnittelun harjoittelija, Lohja

Haluaisitko vauhdittaa sähkösuunnittelun opintojasi oikeissa hommissa? Kiinnostaisiko työ, jossa saat tukea opinnäytetyösi valmistumiseen? Tulisitko työkaveriksemme Lohjalle?

Haemme tiimiimme oppimishaluista sähkösuunnittelun harjoittelijaa. Meillä olet ensimmäisestä päivästä alkaen osa porukkaa ja pääset heti oikeisiin hommiin.

Lohjan toimistossamme pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa hankkeissa.

Meillä on harjoittelijoille suunnatut koulutusohjelmat ja autamme sinua opinnäytetyösi tekemisessä: yhteisenä tavoitteenamme on vakituinen työsuhde, kun valmistut.

Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita. Etätyö on sujuvaa ja työkavereita tavataan toimistolla.

Kehittyvä Lohjan yksikkömme sijaitsee aivan Lohjan keskustassa. Toimimme läheisessä yhteistyössä Espoon toimiston ja Helsingin pääkonttorimme kanssa.

Tutustu sähkösuunnitteluun Granlundilla

Lue, millaisia urapolkuja tarjoamme opiskelijalle

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Voit hakea harjoittelijaksi, jos opiskelet sähköalaa (AMK/DI). Odotamme sinulta kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin. Myönteinen asenne uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen sekä asiakaslähtöinen toimintatapa ovat eduksi työssäsi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 10.1.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Juha vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Juha Långströmin tavoitat joko puhelimitse, p. 050 315 2755 tai sähköpostitse osoitteesta juha.langstrom@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?