Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelun projektipäällikkö, Lappeenranta

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Lappeenranta

Oletko jo hieman kokeneempi sähkötekniikan ammattilainen, jota kiinnostaisi siirtyä urallaan eteenpäin? Kiinnostaisiko työpaikka, jossa osaamistasi arvostetaan ja saat olla suunnittelemassa todella mielenkiintoisia hankkeita osaavan tiimisi kanssa?

Meillä olisi tarjota sinulle erittäin hyvä mahdollisuus saada uutta virtaa työhösi sähäkän toimenkuvan merkeissä. Etsimme uudeksi työkaveriksemme sähkösuunnittelun projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen sähkösuunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Voimme katsoa yhdessä, millaisiin hankkeisiin toivot mukaan, ja mistä sinulla on osaamista. Meillä esimerkiksi teollisuuden sähkösuunnittelun osaaminen on hyvin vahvaa, joten voit halutessasi kasvattaa osaamistasi tällä saralla. Lue, millaista teollisuussuunnittelun ryhmäpäällikkö Janne Raution työ on meillä.

Tehtäviisi kuuluu sähkösuunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja suunnittelutiimin ohjausta. Samalla varmistat projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Tulet osaksi sähkösuunnittelun osastoamme, jossa saat työkavereiksesi sekä kokeneita sähkötekniikan konkareita että intoa puhkuvia tulevaisuuden suunnittelijalupauksia. Tulitukea työhösi saat myös talotekniikan ammattilaisiltamme joko saman katon alta tai tarvittaessa puhelinlinjojen päästä muilta toimistoiltamme.

Meillä on tapana tehdä töitä vapaasti valiten joko toimistolta tai kotoa käsin. Oman väen suunnittelema toimistomme sijaitsee Lappeenrannan Rakuunamäellä yli sata vuotta vanhassa puolustusvoimien kiinteistössä. Vasta valmistuneet toimitilamme ovat tietysti aivan loistavat: juuri meille tehdyt, modernit ja hyvin toimivat. Voit työskennellä myös toimistoillamme Imatralla ja Kouvolassa, mikäli ne sopivat sinulle paremmin.

Tiimissämme arvostetaan mutkatonta ja rentoa työilmapiiriä. Meillä ei johdeta ylhäältä, vaan täällä annetaan vapaus tehdä asioita omalla tavalla. Arvostamme vastuunottoa ja rohkeutta.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) ja vähintään 5 vuoden työkokemusta alan tehtävistä.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Ari vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Ari Oksasen tavoitat puhelimitse numerosta 040 015 5790 tai sähköpostilla osoitteesta ari.oksanen@granlund.fi

Mikäli olet kiinnostunut erityisesti teollisuuskohteiden sähkösuunnittelusta, kannattaa olla yhteydessä teollisuussuunnittelun ryhmäpäällikkö Janne Rautioon puhelimitse 044 354 5030 tai sähköpostilla: janne.rautio@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?