Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelun projektipäällikkö, Mikkeli

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Mikkeli

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelun projektipäällikön paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Olemme perustamassa Mikkeliin sähkösuunnittelun osastoa ja haemme nyt sähkötekniikan ammattilaisia työkaveriksemme.

Tehtäviisi kuuluisi sähkösuunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja suunnittelutiimin ohjausta. Projektipäällikön roolissa varmistaisit projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti. Toisit oman persoonasi rikastuttamaan mukavaa porukkaamme.

Pääpaino työtehtävissä on talotekniikan sähkösuunnittelun erilaisissa tehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi isommallakin skaalalla. Työkohteesi ja -päiväsi ovat vaihtelevia ja ne sisältävät suunnittelutehtävien lisäksi työmaatehtäviä ja asiakastyötä. Tässä työssä liikut myös Mikkelin ulkopuolella oleviin kohteisiin omalla autollasi.

Meillä on Mikkelissä nuorekas tiimi, jolta saat tarvittaessa apua ja tukea työtehtäviisi. Meillä on hyvin kattavat henkilöstöedut ja lisäksi kannustamme sinua hankkimaan lisää osaamista erilaisten koulutusten ja pätevyyksien avulla. Suhtaudumme joustavasti työaikoihin ja etätyöskentelyyn, mutta pääasiallinen tukikohtasi tulisi sijaitsemaan Mikkelissä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta sähköalalta sekä aikaisempaa sähkösuunnittelukokemusta vähintään viiden vuoden ajalta. Sinulta löytyy kokemusta erilaisista suunnittelukohteista ja kykenet toimimaan itsenäisesti sähkösuunnittelijana. Olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä ja osaat käyttää yleisimpiä suunnitteluohjelmistoja. Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti, koska matkustat työssäsi myös kotipaikkakunnan ulkopuolelle.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 26.9.2021 mennessä Olli Tirkkoselle (olli.tirkkonen@granlund.fi). Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Olli vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Olli Tirkkosen tavoitat joko puhelimitse p. 050 4086843 tai sähköpostilla olli.tirkkonen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?