Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelun projektipäällikkö, Tampere

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Tampere

Jos Tampereen parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, jatka ihmeessä lukemista! Etsimme nimittäin mukavaan työporukkaamme sähkösuunnittelun projektipäällikköä.

Me Granlund Tampereen ihmiset olemme mukana suunnittelemassa talotekniikkaa kaikenlaisiin kohteisiin niiden koosta ja iästä riippumatta. Tavallisimmat projektimme, joihin sinäkin pääset mukaan ovat toimitiloja, kouluja tai sairaaloita. Repertuaariimme kuuluu toki paljon muutakin – monipuolisuus on valttimme. Granlundilla pääsee herkästi mukaan merkittävienkin kohteiden suunnitteluun.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Tehtäviisi kuuluu sähkösuunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja suunnittelutiimin ohjausta. Samalla varmistat projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Tukikohtasi on juuri uudistettu toimistomme Tampereen keskustan tuntumassa, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Lue, miten sähkösuunnittelun osastonjohtajana toimiva Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) ja vähintään 5 vuoden työkokemusta alan tehtävistä.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, suunnittelussa käytettävien ohjelmistojen hallintaa sekä huolellista otetta työhön. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme lisäksi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hyviä kumppani- ja asiakasverkostoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Heikki vastaa niihin mielellään. Sähköosaston johtajan, Heikki Wilenin tavoitat numerosta 050 315 2655 tai sähköpostilla osoitteesta heikki.wilen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?