Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkövalvoja, Rovaniemi

Sähkövalvoja, Rovaniemi

Haluaisitko ohjata ja valvoa sähkösuunnittelua monipuolisissa hankkeissa Lapissa? Miltä kuulostaisi sähkövalvojan työ, jossa hyvä työsi palkitaan ja osaamistasi arvostetaan?

Nyt sinulla on tilaisuus liittyä työpaikkaan, jossa yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Etsimme mukavaan työporukkaamme sähkövalvojaa.

Sähkövalvojan tehtävässä vastaat hankkeiden sähkösuunnittelun ohjaamisesta ja sähkötöiden valvonnasta sekä yhteydenpidosta muiden ryhmien, asiakkaiden ja urakoitsijoiden välillä. Sähkötekniikan ammattilaisena osaat ottaa kantaa eri toteutusvaihtoehtoihin yhdessä muun tiimin ja asiantuntijoiden kanssa.

Pääpaino työtehtävissäsi on aluksi talotekniikan sähköasiantuntija- ja -valvontatehtävissä, mutta aikaisemman työkokemuksen sekä oman kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista kehittyä yrityksemme sisällä vastaamaan myös muista sähköalan osa-alueista aina suurjännitejärjestelmiin asti.

Meillä Granlund Rovaniemellä työt tehdään uusimmilla sovelluksilla ja laitteilla. Työhösi kuuluu monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden parissa voit kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Pääset myös vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja kasvavan yrityksemme toimintaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta lyhytkestoisia työmatkoja on koko Lapin alueella. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä.

Lisää palveluistamme voit lukea verkkosivuiltamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta sähkö-, talotekniikka- tai automaatioinsinöörin (AMK) tai DI:n tutkintoa ja vankkaa, vähintään 5 vuoden työkokemusta sähköalan projekteista esimerkiksi urakointi-, työnjohto- tai asiantuntijatehtävissä.

Osaat puuttua joskus ikäviinkin asioihin asiakkaan hyväksi ja sinulla on luonteva tapa käsitellä asiat asioina neuvottelutilanteissa. Koska matkustat työssäsi koko Lapin alueella, ajokortti on tarpeen. Etsimme aikaansaavaa, mukautuvaa ja asialleen omistautunutta ihmistä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Rovanimen sähkötiimi

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään sunnuntaina 19.12.2021. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Juha vastaa niihin mielellään. Varatoimitusjohtaja Juha Alhaisen tavoitat joko puhelimitse, p. 050 5540 865 tai sähköpostilla osoitteesta juha.alhainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?