Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSairaalakaasusuunnittelija, Tampere / Koko Suomi

Sairaalakaasusuunnittelija, Tampere / Koko Suomi

Kiinnostaisiko työ sairaalasuunnitteluun erikoistuneessa tiimissä, jonka kanssa on mukava tehdä töitä? Miltä kuulostaisi sairaalakaasusuunnittelijan työ, jossa työtäsi arvostetaan ja hyvin tehty työ palkitaan kunnolla?

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus vakituiseen sairaalakaasusuunnittelijan tehtävään?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua poikkeuksellisen mielenkiintoisiin ja haastaviin hankkeisiin, mielekkään asiantuntijaurapolun sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi.

Omalla työpanoksellasi olet mukana luomassa laadukkaita tiloja, jotka palvelevat sairaalan henkilökuntaa ja potilaita päivästä toiseen.

Olemme vahvoja sairaalasuunnittelussa, ja meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia sairaala- ja terveydenhoitosektorilla, yksi suurista projekteistamme tällä hetkellä on TAYSin uudistamisohjelman jatkovaiheet.

Meillä sairaaloiden suunnittelua tekee lähes 20 henkilöä. Tulevaan tiimiisi kuuluu ryhmäpäällikkö, pari projektipäällikköä, suunnitteluinsinöörejä ja talotekniikan asiantuntijoita.

Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa.Lue, miten Wilenin Heikki on viihtynyt meillä. Siirry Heikin uratarinaan. Entä miten Jarmo Karttunen päätyi RAU:n pariin Granlund Tampereelle? Lue Jarmon uratarina.

Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Granlundin toimipisteistä, meillä on toimistoja 27 paikkakunnalla Suomessa. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä, sopimuksen mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Sinulla on useamman vuoden kokemus työskentelystä sairaalaympäristössä. Kaasujärjestelmät voivat olla sinulle tuttuja joko sairaalakaasusuunnittelijan tehtävästä tai sairaalan teknisenä henkilönä toimimisesta. Myös työskentely laite- ja kaasutoimittajan palveluksessa tai kokemus kaasuihin erikoistuneen urakoinnin kautta voi tuoda tehtävään sopivaa osaamista. Olet aktiivinen ammattilainen, joka tukee tiimiään omalla laadukkaalla ja asiakaslähtöisellä työpanoksellaan.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 21.11. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Risto vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Risto Suojasen tavoitat joko puhelimitse p. 050 315 2567 tai sähköpostilla osoitteesta risto.suojanen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?