Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTalotekniikan analyytikko, Pääkaupunkiseutu

Talotekniikan analyytikko, Pääkaupunkiseutu

Haluatko päästä porautumaan talotekniikan pulmakohtiin? Kiinnostako tehdä työtä, jonka seurauksena kiinteistöt toimivat paremmin? Miten olisi mukava ja innokas työporukka, jonka kanssa on kiva tehdä hommia?

Etsimme nyt talotekniikan analyytikkoa työkaveriksemme tiimiin, joka tehtävä on saada talotekniikka pelaamaan niin kuin sen pitääkin. Paremmin toimivat kiinteistöt ovat ympäristöystävällisempiä, tehokkaampia ja mukavampia käyttäjilleen. Tarjoamme asiakkaillemme perusteltua ja pureskeltua faktaa, jotta selvät ja piilevät pulmat saadaan pois päiväjärjestyksestä.

Tiimillämme on pitkä, mutta erittäin hyvin toimintaamme kuvaava nimi: Energiajohtaminen, Digitaaliset kiinteistöpalvelut ja Vastuullisuus (EDV). Tiimiimme kuuluu talotekniikan asiantuntijoita, ryhmäpäällikkö, ja asiakkuuspäälliköitä. Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla mukana muuttamassa kiinteistö- ja rakennusalan käytäntöjä.

Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn. Kohteet, joiden parissa työskentelemme sijoittuvat yleensä pääkaupunkiseudulle, mutta työpisteesi voi sijaita myös muualla; Granlundilla on toimistoja 27 paikkakunnalla Suomessa.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen. 

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa (Insinöörin (AMK) tai DI) ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Tehtävä edellyttää LVISA- ja ICT-prosessien tuntemusta ja kykyä hyödyntää moderneja FDD- ja analytiikkamenetelmiä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä ja analyyttista työtapaa sekä hyvää kirjallista ulosantia.

Aiempi työkokemus rakennusautomaation parista, urakoinnista ja/tai huollosta on ehdoton etu työssä.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 27.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Ilkka ja Teemu vastaavat niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Ilkka Kasarin tavoitat joko puhelimitse p. 040 643 4151 tai sähköpostilla osoitteesta ilkka.kasari@granlund.fi. Liiketoimintajohtaja Teemu Hausenin tavoitat puhelimitse p. 050 385 3321 tai sähköpostilla osoitteesta teemu.hausen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin! 

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?