Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTalotekniikan asiantuntija (LVIA), Mikkeli

Talotekniikan asiantuntija (LVIA), Mikkeli

Olisitko sinä etsimämme LVI-tekniikan ammattilainen, joka haluaa osaamisellaan tehdä kiinteistöjen rakennushankkeista sujuvia? Mikkelin toimistomme etsii mukavaan työporukkaan Talotekniikan asiantuntijaa.

Talotekniikan asiantuntijana työskentelet LVI- ja rakennusautomaatiotöiden valvojana erilaisissa rakennushankkeissa esimerkiksi kaupan, terveydenhuollon ja koulutuksen sektoreilla. Sinulla on muun muassa mahdollisuus toimia myös rakennuttajan ja asiantuntijan rooleissa erilaisissa hankkeissa. Työssäsi olet päivittäin yhteyksissä eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, joten yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Liikut myös Mikkelin ulkopuolella oleviin kohteisiin omalla autollasi.

Meillä on Mikkelissä nuorekas tiimi, jolta saat tarvittaessa apua ja tukea työtehtäviisi. Meillä on hyvin kattavat henkilöstöedut ja lisäksi kannustamme sinua hankkimaan lisää osaamista erilaisten koulutusten ja pätevyyksien avulla. Suhtaudumme joustavasti työaikoihin ja etätyöskentelyyn, mutta pääasiallinen tukikohtasi tulisi sijaitsemaan Mikkelissä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) LVI-tekniikan alalta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta suunnittelu-, urakointi- tai asiantuntijatehtävistä LVI-tekniikan parissa. Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja palveluhenkisyyttä. Aiempi alan työkokemus kiinteistöjen ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä kokemus kiinteistöjen automaatio- ja energiaratkaisuista on sinulle etu. Tehtävässä luemme eduksi myös FISE-pätevyydet.

Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti, koska matkustat työssäsi myös kotipaikkakunnan ulkopuolelle.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Ollille (olli.tirkkonen@granlund.fi) 26.9. 2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, vastaa Olli niihin mielellään. Toimitusjohtaja Olli Tirkkosen tavoitat joko puhelimitse p. 050 4086843 tai sähköpostilla olli.tirkkonen@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?