Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTalotekniikkasuunnittelun aluejohtaja, Pori

Talotekniikkasuunnittelun aluejohtaja, Pori

Kiinnostaisiko vastuullinen työ, jossa palkka on kohdillaan? Olisitko sinä etsimämme talotekniikka-alan ammattilainen, joka ottaa hallintaan suunnitteluliiketoimintamme Porissa?

Etsimme nyt uudeksi työkaveriksemme ja vastuuhenkilöksi Poriin talotekniikkasuunnittelun aluejohtajaa.

Tässä roolissa vastaat suunnittelutoiminnasta uudessa Porin toimispisteessämme. Työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa, toimit esihenkilönä ja johdat projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden.

Sinulla on merkittävä rooli yhtiömme toiminnan kehittämisessä ja arvostamme valtavasti kehitysajatuksiasi. Pidämme huolen, että saat tukea arkeesi Tampereen toimistolla työskentelevältä esihenkilöltäsi niin paljon kuin tarpeen. Toimenkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Suhtaudumme joustavasti etätyöskentelyyn ja varmistamme, että työkalut ja työsi puitteet ovat kunnossa työskentelitpä kotitoimistolta tai tuoreista Porin toimitiloistamme käsin.

Vahvaa talotekniikkaosaamista

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan.

Tarjoamme kattavat palvelut aina talotekniikkasuunnittelusta rakennuttamiseen ja valvontaan. Olemme toimineet Tampereella LVI-suunnittelijanasähkösuunnittelijana ja rakennusautomaatiosuunnittelijana vuodesta 1986 lähtien.

Erikoisosaamiseemme kuuluu tele- ja turvasuunnittelu sekä ehdotonta toimintavarmuutta vaativien kohteiden kylmätekninen suunnittelu. Lisäksi varmistamme käyttäjien tyytyväisyyden sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa.

Tarjoamme Tampereella vahvaa osaamista energiatehokkuushankkeisiin muun muassa uusiutuvista energianlähteistä, lämpöpumpputeknologioista ja energiankierrätysjärjestelmistä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta talotekniikka-alalta (LVI-tekniikka, sähkötekniikka ja/tai automaatiotekniikka) sekä vähintään muutamaa vuotta alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti. Talotekniikkasuunnittelun aluepäällikön rooli edellyttää myös vastuuntuntoa, jämäkkyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alle aukeavan botin avulla viimeistään 16.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Risto ja Juho vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää kontaktipyynnön suoraan heille. Heidät tavoitat seuraavasti:

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?